torsdag 14 juli 2016

Pick one! Hjälp!

Som ni vet så letar jag klänningar, värdiga att ha på kryssningen/bröllopsresan. Det är sååå svårt!!!

Nu har jag fått hem tre snygga, men ganska olika, klänningar från Klingel och tänkte välja ut en som ska få följa med. Klicka på bilden så blir den större.

Tänk på att den ska funka på en flådig middag ombord på en lyxkryssare, ingen finlandskryssning alltså  :-)

Nu får ni hjälpa mej! Vilken tycker ni att jag ska ta?

9 kommentarer:

 1. Den helt vita helt klart :)

  SvaraRadera
 2. Den vänstra! Glitter och glamour är aldrig fel..// Katarina

  SvaraRadera

 3. Klänningen i mitten tycker jag..👚

  SvaraRadera
 4. Den i mitten! Den är väldigt snyggt skuren och framhäver dig fint :D

  SvaraRadera
 5. Christina :) Jag tycker att alla 3 är fina men den i mitten ser mest elegant ut och med en lite tunn snygg kofta eller bolero till så blir det ett säkert kort :)

  SvaraRadera
 6. Ensamhet vid psykisk ohälsa!14 juli 2016 kl. 22:50

  Ensamhet vid psykisk ohälsa! Du som drabbats av psykisk ohälsa eller har diagnoser, är du mycket ensam? Det är väldigt vanligt, många i den situationen är helt eller nästan helt utan vänner och har sämre kontakt med sin familj. När det gäller vänner kanske man haft problem ända sen barndomen med den sociala biten och kanske aldrig format vänskaper. Eller man kanske haft vänner som man förlorat kontakten med på grund av att den psykiska ohälsan kommit emellan. Det dåliga måendet har gjort att man isolerat sig och varit tvungen att tacka nej när vänner och familj vill träffas.


  När det gäller ensamhet som orsakats av att det blivit ett avstånd mellan dig och befintliga vänner och familj rekommenderar jag att du försöker vara öppen med dina problem. Förklara vad ohälsan gör med dig så dom förstår att du gärna vill träffa dom och upprätthålla relationen men att du inte kan just nu. Säg att du hoppas att dom kommer finnas kvar även om du inte orkar träffa dom så ofta. Har du redan förlorat kontakten med personer som du saknar kanske du vill återuppta kontakten? Dom saknar dig säkert också och kanske aldrig förstått varför ni kom ifrån varandra. Kanske en förklaring till varför det blev som det blev är allt som behövs? På grund av det stigma och den tabu som finns kring psykisk ohälsa kanske du inte vågat berätta vad som faktiskt hänt dig och hur du mår. Jag har efter lång tid med ohälsa valt att vara helt öppen med min familj och vänner, mycket genom bloggen. Detta har lett till mycket bättre relationer med nära och kära. Dom förstår när jag tackar nej till att umgås och när vi umgås har jag inte på mig den berömda "masken" och kan vara mig själv. Tack vare det har jag fått en bättre kontakt och känner att omgivning förstår vem jag är på ett djupare plan.

  SvaraRadera
 7. Alla är jättefina men den till vänster tycker jag är mest elegant och passande. Den i mitten är lite mer vardaglig och den vita passar bättre på dagtid än på kvällen under en fin middag.
  /Malin

  SvaraRadera
 8. Den i mitten sitter bäst på dig, den framhäver din figur fint och klänningen är snygg!
  Tveklöst!
  Som tvåa kommer den vänstra.

  SvaraRadera
 9. Utan att läst de andra kommentarerna så röstar jag också på den i mitten. Lätt att komplettera med t ex svarta skor svart bolero eller ljusa skor och en ljus sjal.

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: