fredag 15 juli 2016

Vilken blev det?

Jösses vilket engagemang! Ni är flera hundra som har engagerat er och tala om vilken klänning ni gillar bäst. Så otroligt roligt och spännande  :-)

Jag hade alltså tre klänningar från Klingel och skulle välja ut en till bröllopsresan. Vi ska på kryssning i Medelhavet och det är flådigt värre. Tre jättefina klänningar som på lika sätt hade sin fördelar och nackdelar. Valet var jättesvårt!

Den klänning som flest av er gillade var den lite rosafärgade med omlottkjol. Den var tyvärr för stor, det ni inte ser är att jag har ett gem i urringningen för att hålla ihop den. Dessutom är den lite för lång för att vara en kort klänning och för lång för att vara en kort klänning. Mina 156 cm blev helt enkelt lite fel. Denna valde jag alltså bort efter en lång stunds funderande och titt på bilderna. Jag fick förslag på hur man skulle kunna sy om den, men det finns det varken tid, kunskap eller lust till. Den är jättefin, men åker tillbaka pga att den helt enkelt är för stor.

Som god två kom den korta vita klänningen, som jag tokgillade!!! Jag trodde dock att jag hade beställt en knallgul eftersom jag har ganska många vita klänningar. Den är jättefin och sitter bra men just för att den är vit får den åka tillbaka. Hade den varit gul eller någon annan färg hade den med största sannolikhet varit kvar här hemma. Nu hinner jag inte få hem den i en annan färg, men jag kanske tar den lite senare för den är jättefin!

Det blev alltså den första klänningen som vann kampen! Den som står ut lite mot de andra två för att den är lite annorlunda. Jag gillar annorlunda! Den liknar inget annat jag har sen tidigare och känns lite mer elegant än de andra. Lite mer "kvinnlig" på något sätt. Det kan även vara en fördel med de längre ärmarna om det finns en kall ac i matsalen på båten. Den här funkar även till andra sammanhang och året runt. Lite praktiskt får man också vara  :-)

Hoppas ni inte är för besvikna på mej för att jag inte tog era första hands val. Ni får se hur det blir när jag har den på båten med rätt skor, makeup och smycken. Då kanske ni håller med mej...

Tack för er hjälp och ert otroliga engagemang! Vilka pärlor ni är!!!

2 kommentarer:

  1. Men vi såg ju inte allt ! ang en barärmad klänning som är för urringad då kan man sprätta upp axel sömmen och så upp den där. Är själv rätt kort och har kort överkropp så allt blir urringat på mig. Du kommer bli jättefin i den klänning du valt.

    SvaraRadera
  2. Min favorit var helt klart den vita spetsklänningen som jag tycker är lite elegantare men du kommer att bli hur fin som helst i den andra med! Lycka till när det blir dags!

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: