onsdag 11 maj 2016

Allt går åt skogen!

Nu har vi ett namn efter många om och men... men vi har fortfarande ingen vigselförrättare eller plats för vigsel. Jag ringer och mailar, folk ska återkomma... men de enda som återkommer är de som kommer med negativa besked. Det börja kännas som det inte är meningen att vi ska gifta oss...

Det skulle inte förvåna mej om papprena med hindersprövningen kommer bort eller att min klänning inte går att sy om. Jag är väldigt negativ just nu, det ska jag erkänna. Allt verkar gå emot oss och har gjort sedan vi förlovade oss. Trots det så brukar det mesta lösa sej på vägen, men det är lixom bara två månader kvar lite drygt.

Jag har avsatt dagen idag för just bröllopsfix. Tagit kontakt med ytterligare två ställen för vigseln det ena svarade direkt att det inte funkade med en lördag. Mailat ytterligare två tänkbara vigselförrättare, där den ena sa nej direkt pga semester. Möte med Jenna som ska fixa håret är iaf spikat! Alltid nåt! Ska försöka få en date med Pethra också som ska se om hon kan fixa klänningen. Så hoppas jag att det ska trilla in positiva besked under dagen så jag kan slappna av lite.

Jag har en ring som jag älskar! Det är min förlovningsring som även får fungera som vigselring, så jag slipper bekymret med att hitta en ring till. Jag har en klänning som ska sys om. Det enda som egentligen behövs är en kostym till Martin och en vigselförrättare som vi kan säga ja till. Det behövs ju egentligen inget mer. Å inte ens det går att fixa!

Nån slags blombukett ska jag väl ha? Å någonstans ska man ju säga Ja, gärna en fin plats. Åsså är det väl brukligt att man äter något efter, tillsammans med närmaste familjen, även om det är en borgerlig vigsel. Men det enda som är riktigt viktigt är ju just vigselförrättaren, annars faller allt!

Så jag fortsätter väl att leta. Har pratat med 4-5 stycken hittills och har väl förslag på lika många till. Vi får väl se om alla har semester eller om någon möjligen har fem minuter över. För datum ändrar vi inte! Det står redan i ringen och bröllopsresan är bokad efter den dagen.

Är det inte meningen att vi ska gifta oss kanske... man brukar ju säga att allt har en mening (även om jag inte tror det). Så vad är isf meningen med att allt trasslar? Vad vill det sk ödet säga oss? Jag orkar inte fler negativa besked, nu vill jag bara att allt ska falla på plats!!!

Varför ska det vara så jäkla krångligt? Det enda vi vill är att säga ja till varandra!


2 kommentarer:

 1. Det är jobbigt när allt krånglar. Men Jag tror på att ibland vill livet testa oss och se hur gärna vi vill ha nåt och om vi ger upp så fort det blir tufft.
  När man sen visar att man vägrar ge sig, då brukar allt falla på plats. Kanske inte lika snabbt som man önskar sig.
  Men självklart kommer ni att kunna gifta er ☺
  Lycka till!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

  SvaraRadera
 2. Skickar lyckan med er <3

  Jag tror att allt plötsligt kommer att falla på plats, a´la ketchupeffekten.

  Kramar!

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: