torsdag 12 maj 2016

Angry Birds The Movie!

I måndags var vi på galapremiären av Angry Birds the Movie. Det är en familjefilm och därför tog vi med oss äldste sonen och hans flickvän. De är iofs över 20, men är väl familj ändå - ingen sa barnfilm  :-)

Filmen handlar om den röda, arga, lilla fågeln Red förstås. Det finns en ö där bara glada fåglar som inte kan flyga bor. Eller nästan bara glada fåglar åtminstone. I detta paradis har Red, Chuck och Bomb alltid varit outsiders. De är utstötta, lite bittra och blir väldigt misstänksamma när ön plötsligt invaderas av mystiska gröna grisar. Eftersom ingen annan på ön verkar tycka att något är konstigt  är det upp till trion att lista ut vad inkräktarna egentligen är ute efter.

Det är snabba puckar, en del moralkakor (precis som det ska vara) och mycket skratt. Jag har ingen aning om vem den passar bäst i ålder, men den är från 7 år. De minsta hade väl lite svårt att sitta still, för den var ändå 1 och 40 lång.

Vi gillade den och kan absolut rekommendera den! Angry Birds har premiär imorrn, fredag, och passar perfekt nu till helgen när det tydligen ska bli lite sämre väder. Regnar det kan man ju faktiskt mysa i biomörkret utan dåligt samvete  :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: