onsdag 6 april 2016

Vårens glassar från Sia och Triumfglass med SP.

Då har vi provat oss igenom ALLA vårens nya glassar! Här hittar du glassarna från GB som vi testade för ett tag sedan. Den här gången gäller det Sia och Triumfglass. Jag slår ihop dem i samma inlägg eftersom de inte är lika många som GB´s glassar.

Sia

Kladdkakestruten är fantastiskt god med sina bitar av kladdkaka, kolasås och godaste chokladgräddglassen. En av mina favoriter denna säsong, men hela 17 SP!!!
Whisky är en glasspinne med Single Malt Whisky och rippel med whiskysmak, doppad i mörk choklad. Det till och med doftar whisky när man tar ut pinnen ur förpackningen! 15 SP.

FruktIs smakar fräscht av ananas och svalkar bra den dagen sommaren faktiskt kommer. 4 SP.


Triumfglass


Sunset är en isglass med apelsin-, citron- och jordgubbsjuice.  Fräsch, god och svalkande. 4 SP

Yollibox mini jordgubbe. Ekologisk frozen yoghurt med låg fetthalt enbart smaksatt med riktiga jordgubbar. En perfekt storlek och ett fräscht alternativ till gräddglass! 4SP

Maple Walnut, gräddglass med karamelliserade valnötter och lönnsirap med ett överdrag av vit choklad. 12 SP

Caramelita är en karamellgräddglass med karamellsås och karamellbitar i en spröd våffla med mandelflarn. Riktigt god! Också en favorit! 11 SP

Glasspinnen Frozt är en solklar flirt med alla barn. Blåfärgad glass med tutti-frutti smak med överdrag av isglass. Den här gillade jag inte! 5 SP

Summa sumarum: Står jag vid en glassbox och får välja vad jag vill så blir det antingen en Oreo-sandwich eller en Carmelita. De är kanongoda och hyfsat bra SP. Himla synd att isglass inte är min grej... det är ju mycket billigare i Points!


1 kommentar:

  1. Tur jag inte är nån glassälskare, jo visst gillar jag glass men inte så mycket att jag spenderar så många SP på det :) Men kul test! :)

    @justdoit_acko

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: