tisdag 5 april 2016

Trött...

Idag är en dålig dag, jag är trött och fryser. Det här varannandagvädret får mej att må dåligt. Jag hoppas vårvärmen kommer på riktigt snart och att det kan bli sol några dagar i sträck. Å kom inte och säg att jag ska klä mej bättre... när jag fryser kommer det inifrån och det spelar ingen roll hur varmt jag än klär mej. Tyvärr! Jag önskar det kunde lösas så enkelt som att bara klä sej lite bättre...

Så idag pysslar jag runt här hemma, städar lite, skriver lite, läser lite... jag har en bokrecension som ska göras men lyckas inte ta mej igenom boken. Inte för att den är dålig, utan för att den är så otroligt vackert skriven och jag inte lyckas koppla av så pass mycket att jag klarar att läsa en "långsam" bok. Men jag har iaf kommit halvvägs, bara resten kvar  :-)

I eftermiddag tar jag mej in till stan för att besöka Maria på Total Hälsa på Karlaplan. Vi ska börja en hudföryngrande behandling idag, det ska bli väldigt spännande. Först tänkte jag att det skulle bli skönt att bli ompysslad lite, men jag har ju ingen aning om ifall det gör ont... hur skön är en sån behandling egentligen? Det är det jag är där för att upptäcka, så det återstår att se. Sen får vi se hur mycket yngre jag blir, läkningen kan ta upp till ett halvår!

I övrigt är det mesta som vanligt. Jag springer ut så fort brevbäraren närmar sej. Kommer beslutet idag? Är vårt nya efternamn godkänt? Så fort intyget kommer börjar nästa jobb; Martin ska söka nytt körkort, pass och ändra namn på en massa ställen. I augusti är det min tur... men för mej blir det lättare, jag har ju kvar mitt gamla också. Man kanske borde börja öva på nya namnteckningen  :-)

Tankarna far runt, inget blir gjort, saker glöms bort. Trasslet med sonen är iaf över! Han blev ju uppsagd i mitten av februari pga arbetsbrist och var rätt förtvivlad. Sedan dess har han sökt allt och lite till och i torsdags hade han två jobberbjudanden, det ena började han på igår. Han har gått upp i lön, men har tyvärr en ganska lång resväg. Jag hoppas att det även denna gång ska visa sej att det kan komma något bra ur något väldigt negativt... så var det ju sist.

Guuud så jag svamlar, men så känns det idag. Ingen ordning på nånting. Ska göra ett ryck i köket nu, så det iaf blir lite ordning där. Ha en fin dag everyhopa, imorrn hoppas vi på solsken!


4 kommentarer:

 1. Hej! Var kan jag se vem som vann ljusstaken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. På Bloggens Facebooksida korades en vinnare i måndags.

   Radera
 2. Ibland kan det bli vimsigt kära vän.
  Ska bli roligt att läsa om behandlingen. Har aldrig gjort något sådant.
  kramisen

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: