måndag 4 april 2016

Veckomatsedel v 14

Så var vi redan inne i april! Herrejösse så snabbt tiden går! Om drygt tre månader ska jag gifta mej!!! Å vågen visar inte alls vad jag vill att den ska göra. Kroppen blir starkare och omformas, men fortfarande är det ett par kilo för mycket. Å jag vet precis var felet ligger... det är mycket gott som slinker ner utan att noteras. Alldeles för mycket!

Felet ligger alltså hos mej helt och hållet. Träningen sköter jag exemplariskt och tur är väl det, annars hade det varit ännu värre! Men nu är det nog dax att sköta kosten bättre, eller inte kosten för den är bra, utan allt det där onödiga som är så jäkla gott! Å det säger jag med tre veckor kvar till Lakritsfestivalen...

Här är iaf veckans matsedel med SP (ibland även PP) och recept!

Måndag: Pasta med krämig spenatsås 2 SP/2PP plus pasta
Tisdag: Krämig fiskgratäng med räkor 9 SP
Onsdag: Kassler med ananas i ugn 5 SP plus ris
Torsdag: Krämig citron- och vitlökspasta 6 SP/4PP plus pasta
Fredag: Snabb lövbiffsgryta 5 SP plus ris
Lördag: Gratinerad Kyckling 5 SP/6PP plus ris
Söndag: Pasta med laxsås 6 SP plus pasta

Ha en fin vecka! Nu kör vi mot sommaren och bröllopet!

6 kommentarer:

 1. Är inte medlem hos viktväktarna nu men har varit det för många år sedan. Dina recept ser jätteläckra ut men min fråga är:vad ska jag äta till lunch o frukost? väger 81 kg o är 171 cm lång. Hur många sp om dagen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte hur många SP du ska äta per dag. Det räknas ut när man registrerar sej för att just du ska få den med hälsosamma viktminskningen. Besök ett möte så får du massor med tips både på frukost och lunch. Själv äter jag alltid bara te och macka till frukost och ofta en matig sallad till lunch.

   Radera
 2. Guld värt med veckomenyerna tycker jag. Nadja gör ett jättejobb och även du! Tack för att ni delar med er.
  Vad spännande med bröllop då har du ju ett mål att ta de där extra kg som du vill bli av med.
  Jag har svårt att gå ner i vikt, mest pga ålder antar jag: snart 57, äter östrogen. Försöker träna mycket styrketräning men då är det svårt att balansera maten så det inte blir för mycket/för lite. Lägger nu också till promenader på lunchen och till och från jobbet så får jag se hur det går - har minst 5 kg jag vill ta till Midsommar! :)

  Mvh @justdoit_acko (Anne-Charlotte)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är bara att kämpa på och aldrig ge sej! Lycka till!

   Radera
 3. Hej! Vilken härlig sida ni har och jag bara älskar era recept. Även att jag inte är med i vv så gillar jag dom, hittade er sida när jag sökte runt. Tänkte nu höra om ni har några bra tips pä frukost som är snabbt, smidigt att göra. Ej knäckebröd då jag ej kan äta det tyvärr.

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: