söndag 26 april 2015

Vårpepp med Loppi

Loppi är ett företag som fixar bloggevent ett par gånger om året för bloggande föräldrar. Både mammor och pappor är välkomna, men det är nästan alltid bara mammor där. Eventen är alltid väl ordnade med spännande utställare och mängder med bloggare.

Igår var det återigen dax, den här gången skulle vi få Vårpepp med bla Lofsan, Tallink Silja, Sofie Sarenbrant och Citroen. Klockan 11 var jag på plats på Clarion Sign Hotell  vid Norra Bantorget. Charlotta Wågert hälsade oss välkomna och sen körde programmet igång med modevisning av me and I, presentation av alla olika företag som var där, Lofsan gav oss motionstips och en massa annat. Sen fick vi mingla fritt bland utställarna, vara med i en mängd olika tävlingar, äta god mat och prata med de andra bloggarna. Det är alltid många att prata med, men den här gången hamnade jag ensam vid ett bord när jag skulle äta. Lite tråkigt, men jag är ju ganska van... tyvärr... även om det blir längre och längre mellan de där tråkiga gångerna.

Som vanligt fick vi en smaskig goodiebag när vi skulle gå. Det var bla pasta från Zetas, tandkräm från Edet, facemist från Yves Rocher, Kokosolja från Urtekram och portionsgröt från Naturdiet. Utställare var bla Tallink Silja, Me and I, Citroen, Lloyds Apotek, Femme Collection, Trygg Hansa, Ellos, Caseapp, Acrilex, Lofsan, Cirkuslampan och Taxi Kurir.
från Dentafresh, toapapper från

Vill du också vara med på nästa event i augusti så kan du anmäla dej som bloggare på Loppi och hoppas på en inbjudan. Det är verkligen ett tillfälle att träffa andra härliga bloggare och ha en trevlig stund med andra som delar ditt intresse för att blogga. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: