söndag 21 december 2014

Spam spam spam

Jag avskyr reklam i mailen!!!
Just nu vinner jag pengar, telefoner och fria spinns flera gånger om dagen. Dessutom får jag ta hur höga lån som helst utan säkerhet och kan köpa mängder mediciner på nätet. Jag blir så trött!!!

Jag skräpmarkerar nästan vartenda ett, men det hjälper inte. Jag överdriver inte om jag säger att det nog är 50 mail om dagen med bara skit. Visst är det bara att slänga, men eftersom jag får annan reklam och pressmaterial som jag är intresserad av så kollar jag faktiskt nästan varje mail så jag inte missar något viktigt. Så det tar lite tid, onödig tid!

Tänk om de där långivarna som säger att jag har för höga lån och för dålig ränta, visste att jag bara har 285 000 kvar i lån till 2% ränta... De har lixom inte så mycket att komma med i den frågan. Eller att jag avskyr spel på nätet och aldrig skulle spela på tex onlinecasino.

Så tänker jag på alla dem som faktiskt går på reklamen. Alla de som har ett spelberoende, går på ett erbjudande, spelar bort sina pengar och vänder sej till de här ställena där man kan låna pengar utan säkerhet. Hur många är de?

Eftersom de här mailen bara blir fler och fler så betyder det väl att folk faktiskt går på det? Annars skulle det väl inte fortsätta... Hur tänker du kring detta? Särskilt så här i jultider...


3 kommentarer:

  1. Det var ju precis det jag bloggade om nyssens... där skrev jag vad jag tänkte.

    SvaraRadera
  2. Får också ofantliga mängder spam om just lån och vinster. Det värsta är att de börjat hitta flera av mina mejladresser... förut kom det bara på en gammal adress som jag ändå tänkt släcka ner.

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: