lördag 11 oktober 2014

Tjäna lite extra?

De flesta av oss som har en blogg vill tjäna pengar på den. Å det ska gärna vara på ett enkelt sätt... nu finns det en sida som hjälper oss med detta, om vi vill alltså...

50lappen.se är sidan för dej med en massa egna kreativa idéer. Idéer som du faktiskt kan tjäna en del pengar på. Du kanske inte blir rik, men lite extra pengar till julklappar eller en resa kan du garanterat få ihop. Här kan du nämligen sälja dina olika kunskaper som tjänster! Å kunskap har man faktiskt ganska mycket när man hängt på nätet några år.

På 50lappen.se kan man erbjuda sina tjänster i form av bildredigering, blogg-kunskaper, skapa kortfilmer, programmering, ljudredigering, grafisk desig och en massa annat. Men man kan även svara på andras efterlysningar och det finns det en hel del av. Efterlysningarna är inte som vanliga arbetsannonser, här finns en massa roliga efterlysningar av olika slag. Som att prata in en text på 120 ord eller att hjälpa någon igång med en blogg. Eller som att skriva ett sånt här inlägg  :-)

Här är det alltså bara fantasin som sätter gränser. Vad är du bra på? Anmäl dej på 50lappen.se och ange dina speciella kunskaper. Kanske är det just dej och dina kunskaper man behöver. Vad har du att förlora?


4 kommentarer:

 1. Jag är faktiskt så naiv att jag trodde att de flesta bloggade av andra skäl än att tjäna pengar på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att de flesta av oss börjar blogga av helt andra skäl och sen upptäcker man på vägen att det kan bli en liten slant här och en där... så var det iaf för mej. Men 99% av det jag skriver är mitt eget obetalda :-)

   Radera
 2. Det har aldrig slagit mig in att jag skulle tjäna pengar på att någon läser min blogg. Jag är bara så glad om någon tittar in och ger ett litet avtryck, helst, men gratis.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Man kan enkelt tjäna pengar med att utföra saker som man är duktig på. En ny svensk sajt som du kan tjäna pengar med http://www.seojobb.se

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: