torsdag 3 juli 2014

Jag och Shrek är ganska lika

Här gör man en operation för att få ett större synfält och slippa tyngden från ögonlocken... haha! 48 timmar efter operationen är det knappt nåt synfält alls och VÄLDIGT tunga ögonlock. Jag är ganska svullen kan man väl säga. Ögonlocken är större och tyngre än någonsin och det är svullet även under, värsta påsarna, snart har jag bara glipor till ögon. Jag ser ut som Shreks syrra ungefär  :-)

Jaja, tålamod finns det tydligen något som heter. Jag undrar mest om det finns i lakritssmak...

För att fördriva tiden kollar vi på film. Jag får ju inte göra något som höjer mitt blodtryck, så att ligga i soffan och kolla på tv är en lagom jobbig syssla. För ett tag sedan var jag på en lunch med SF Anytime och fick veta det mesta om SF´s filmutbud och hur enkelt det är att välja en film och se den i sin egen tv. Jag som avskyr teknik och fjärrkontroller fick testa att starta en film och jag klarade det faktiskt! Om jag klarar det så gör även minsta barnunge det. Fast det är mycket som minsta barnunge klarar när det gäller teknik, som jag inte gör... så det kanske inte säger så mycket.

SF Anytime finns det massor med filmer och serier, den dyraste kostar 49 kr. Det är ju helt ok om man sitter där hela familjen en regnig dag. Poppa popcornen hemma, så blir det en riktigt billig biovisning som även den fattigaste mäktar med. Nästan iaf... Vår plånbok börjar bli riktigt tunn nu, så detta passar iaf oss väldigt bra. Det finns ju filmer som bara kostar 19 kr, som hittat! Jag säjer inte att det är istället för bio, men ett billigare alternativ för oss som måste ha lite koll på pengarna och inte har några spännande tillval på tv´n.

Igår kollade vi på "12 Years a slave" (39kr), en otroligt bra film! En sån där film som rymmer alla känslor på en gång. Man blir både upprörd, äcklad, berörd och till slut glad igen. Å jag som inte ska ha något pulshöjande... nåja. På önskelistan nu ligger Frost, Hallå Hallå och Monika Z. Med tanke på hur jag ser ut och mår så kommer det bli en hel del soffläge och eftersom det inte finns något på tv mer än fotboll så blir det nog några filmer till.

 Jaja, jag får väl leta reda på det där tålamodet antar jag, även om det inte finns med lakritssmak, och inse att den här läkningen kommer att ta tid. Jag trodde ju att det skulle vara bättre idag och istället blev det helt tvärtom. Så nu slutar jag att tro och anta och försöker ta det som det kommer istället. Men på tisdag ska jag sitta ett pass i tingsrätten, då kan jag inte se ut som jag gått en boxningsmatch... faktiskt! Tålamodet får sträcka sej fram till lördag, sen måste det gå åt rätt håll!


4 kommentarer:

 1. Hittade hit via Piedra.

  Svullnaden borde väl ge med sig vilken dag som helst. Tänk bara på att ta det lugnt, låter inte helt fel med SF-anytime och soffan.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen hit!
   Ja, det borde ju gå åt rätt håll vilken timme som helst...

   Radera
 2. Svullnaden borde väl ge med sig men det kan nog ta någon vecka innan allt är som det ska. Men du ska väl på någon uppföljning förmodar jag!

  Krya på dig och kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ta stygnen på måndag, då får vi se vad Herr Doktor säger.

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: