måndag 21 oktober 2013

Tävla om nya naglar!

Vill du har snygga naglar, snabbt och enkelt?

Nu har du chansen att vinna ett sett med självhäftande lösnaglar från imPRESS som du fäster snabbt ovanpå dina egna naglar. Naglarna är i en klarröd läcker nyans som är perfekta för partykvällen.

Det enda du behöver göra är att gilla min sida på Facebook HÄR och berätta när du ska använda dina nya naglar i en kommentar här nedan. Lämna mailadress så jag kan kontakta dej som vinner.

Tävlingen pågår tom söndag 27/10 kl 23.00.
Lycka till!


4 kommentarer:

 1. Åh!
  Jag har precis varit och köpt en uppsättning "vanliga" lösnaglar.
  De ska jag ha på mig, för att mina riktiga naglar, som jag inte kan låta bli att pilla och bita på ska få bli så pass långa att de går att fila, så de blir jämna i kanten. - För då vet jag att jag kan låta bli dem.
  Det är när det är rispigt och ojämnt, som jag inte kan låta bli att "bättra på" dem, genom att försöka ta bort det ojämna. (Ja, jag vet hur dumt det låter, men jag gör det omedvetet. :D )
  Så där fina naglar skulle jag sätta på mig, när jag ska bort på fest.
  För mig, som alltså bara har sorgligt korta stumpar av nagel, skulle det vara ett lyft som vore helt enormt!
  Jag skulle känna mig såååå tjusig!
  Så nu hoppas jag att jag vinner såklart! :D - Gillar din sida på Facebook. (Karin Berglund) Maila kan du göra på bloggen@hermansro.se om (när ;) ) jag vinner.

  SvaraRadera
 2. Jag har redan gillat din sida.

  Nya naglar, ja för mig hade det känts som verklig lyx att faktiskt ha fina naglar mitt i vardagen. Mina egna naglar är spröda och går jämt sönder, så jag känner mig aldrig snygg ens när jag lackar dem. Och vanliga lösnaglar är för tidsödande för att jag ska orka med dem i min vardag. Så jag skulle nog använda dem en helt vanlig dag, när jag har behov av att få känna mig snygg, för att få ett avbrott i vardagstristessen. nena_p63@hotmail.com

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: