tisdag 22 oktober 2013

Skitdåligt humör idag!

Idag har jag verkligen vaknat på fel sida.
Vädret passar mitt humör perfekt, det regnar och blåser. Skitväder helt enkelt! Det känns som att hela jag är på väg att explodera, frågan är bara när och varför...

Jag vet en del av anledningarna, bla så är det dåligt med folk på jobbet och lönen är väldigt dålig. Vi arbetar på provision och Martin har inte tagit ut någon lön på hela hösten. Att se vårt sparande minska är jobbigt för psyket. Pga ekonomin så kan vi inte planera för någon ny resa och då tycker jag det mesta är tråkigt. Jag vill ha något större att se fram emot, oavsett hur långt fram det är i tiden.

Jag är också irriterad på att det inte händer något på barnfronten. Vi vill ju träffa pojken vi ska ha, men den träffen låter tydligen vänta på sej och då tar det längre tid innan vi kommer igång. Familjen vill ju ha hjälp, varför tar de inte kontakt??? Ska nog ringa vår handläggare och tjata lite.

En massa trådar hänger löst och det verkar inte bli någon ordning på dem; biljetter som inte kommit fram, pianot som aldrig hämtas, soffan vi inte har råd att köpa, folk som inte hör av sej...

Hösten och särskilt oktober är en jäkla skitperiod och i år är det tydligen värre än vanligt. Får nog kolla upp det där med ljusrummet igen och boka in oss några helger. Jag går bara runt och fryser och tycker att livet är eländigt. Jag har en miljon ljus tända i hela huset för att få upp värmen. Det enda positiva är väl att jag håller vikten och fortfarande ligger under 60.

Om saker och ting bara kan falla på plats så blir det nog bättre. Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och tycka synd om mej själv. Jag har två timmar på mej, sen är det dax att klistra på smilet och gå till jobbet igen. Jag gillar mitt jobb, men just idag känns det tungt!

Imorgon är en annan dag, i bästa fall en bättre dag...


Ps. Missa inte tävlingen!



2 kommentarer:

  1. Det är hemskt med ek bekymmer. Jag har varit med om detta när barnen var små. Då sover man inte gott.
    Du får ge dig en kram ♥

    SvaraRadera
  2. styrkekramar till dig.

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: