torsdag 16 maj 2013

Så imponerad!

Idag kom den! Nummerlappen till Vårruset! Nu undrar ni förstås hur man kan bli alldeles exalterad av något sånt och om jag är alldeles koko i skallen. Men ni fattar inte hur jag ser fram emot det där loppet och hur otroligt glad jag är över att jag faktiskt både får och kan springa det. Kroppen funkar och gör precis som jag vill  :-)

Så nu står mitt och Mandisens kuvert med nummerlappar, info och erbjudanden på hederplatsen i vardagsrummet och bara väntar. 11 dagar kvar...

I förmiddags gick jag ett skapligt varv med Baileys, inte jättelångt men ok. Sen pysslade jag runt hemma innan det var lunch och dax att åka iväg till jobbet. På väg dit lämnade jag Baileys hos mina föräldrar, där Senior och hans kusin spenderade dagen. När vi kom dit och Baileys såg att poolen var avtäckt och fylld med vatten blev han helt galen och hoppade i direkt. Han simmade och simmade och var hur lycklig som helst.

Jag drog iväg till jobbet och visste att det skulle bli en knepig dag. Vi skulle nämligen ha en annan lokal än den vi brukar pga nån dansuppvisning. Så det blev att bära och släpa grejer upp och ner för en galet brant trappa. Efter lite funderande kom vi fram till hur vi skulle möblera för att allt skulle fungera. Tack o lov var det bara den här veckan, nästa är allt som vanligt igen.

När vi plockat ihop allt åkte vi och hämtade en dödstrött hund. Han orkade knappt hoppa in i bilen... när vi kom hem fick jag nåt ryck och bytte om till kläder och stack ut och sprang. Det kändes hur bra som helst och jag tog 2,5 km på 19,5 minut, ett nytt rekord. Å det var faktiskt inte särskilt jobbigt ens. Jag är så himla impad av mej själv att jag faktiskt gjorde det  :-)

Nu har vi ätit, kollat på Eurovision och avslutat lite jobb. Jag hoppas att jag får sova inatt, det var lite dåligt av den varan förra natten. Baileys stökade och ville ut kl 3.20, 4.25 och 8.30 och när han väl hade väckt mej och jag var klarvaken, ja... då somnade hundskrället jättegott i min säng. Som hämnd drog jag med honom ut och gick lite tidigare än han är van vid. Hämnden är ljuv...

En himla bra dag var det iaf och jag satsar på en till imorrn. Då ska jag fotas för Aftonbladet...

2 kommentarer:

  1. Jag ska också springa vårruset. På måndag. Är inte alls upptränad inför den, men ska göra mitt bästa att orka springa hela vägen.

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: