onsdag 15 maj 2013

Världens gulligaste!

Som ni redan vet så har jag ju världens bästa och mest romantiska sambo. Martin skulle ta ner månen till mej om han kunde, han bara är sån  :-)

Den här terminen har varit tuff och vi har inte haft så mycket tid tillsammans. Men nu slutade hans praktik i onsdags och vi hade hela helgen tillsammans. Vi tog långa promenader, pratade och umgicks i stort sett dygnet runt. I måndags var han i skolan fram till lunch och igår var han ledig igen.

Idag var han ledig fram till lunch istället och var i skolan några timmar innan vi skulle åka och jobba. Så han kom direkt till lokalen där vi är på onsdagarna och när han kom sa han: "Det känns som det är jätte länge sedan vi sågs, fast det bara är 6 timmar sen" Då frågade jag förstås med glimten i ögat om han har längtat varenda minut och det svarade han självklart JA på  :-)

Vi är så vana att alltid ha varandra där och umgås dygnet runt, hemma och på jobbet. För oss fungerar det hur bra som helst att ha det så. Andra menar att de skulle bli galna av att både leva och arbeta tillsammans. Vi vet lixom inget annat och har aldrig haft några konflikter varken hemma eller på jobbet. Vi trivs ihop och funkar hur bra som helst tillsammans. Så det har varit lite konstigt att vara ensam på dagarna och sedan bara träffats på jobbet och helgerna. Men det har ju funkat det med och det är väl dax att vänja sej vid ett sånt liv som alla har andra antar jag?

Å det spelar ju ingen roll om vi är tillsammans eller inte, vi vet ju att vi har varandra ändå. Men nog är han söt som längtar efter bara några timmar  :-)


10 kommentarer:

 1. Jag tycker ni låter underbara tillsammans. En på miljonen har det så... :-)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen att fler har det som vi... det där en på miljonen lät lite sorgligt.

   Radera
 2. På det viset liknar din Martin min Paul. Han längtar också så fort vi är ifrån varandra. Det känns viktigt att få veta det också, det är ju inte alla som säger det.
  Man känner sig priviligerad. /Felstavat eller?/
  Kram och ha det bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har haft turen att hitta de riktiga pärlorna :-)

   Radera
 3. Så underbart fint!
  Tacksamhet!
  Jag måste bara få flika in, att jag HADE det så.
  Kram och fortsätt erövra kärleken varje dag, för det ska man!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att du hade det så och det kanske är därför jag uppskattar det lite mer. Jag vill verkligen ta vara på tiden vi har, man vet ju itne hur lång eller kort den är.

   Radera
 4. Vad fiiint! Min Martin är inte så romantisk, men det är inte jag heller. Tycker vi har det himla bra ändå, förutom att han reser så mycket. Min helvetiska graviditet gjorde kärleken starkare. <3

  Anna Granström.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte heller så romantisk egentligen, men det är svårt att inte följa med när han säger som han gör :-)

   Radera
 5. Naaaw - blir varm i hjärtat
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: