fredag 31 maj 2013

Ovanlig brudbukett

Brudbukett
Kikar förbi bloggen en snabbis för att uppdatera er lite på vad som händer. Jag har ju inte hunnit skriva så mycket under veckan, kan man väl säga...

Det händer mycket och allt händer väldigt fort och omlott. Jag har ingen aning om var tiden tar vägen, men försvinner gör den. De där 24 timmarna man har på ett dygn räcker inte riktigt till i nuläget, men jag vet ju att det bara är tillfälligt. I vanliga fall hade jag varit enormt stressad, men jag mår faktiskt helt ok. Allt som händer är roliga saker, men det är ju en del som måste planeras och förberedas.

Nu har vi iaf jobbat klart för veckan och har hela 11 dagars ledighet framför oss. Idag fyller min pappa år, så vi ska strax åka dit och grilla och låta Baileys bada. Jag har fixat bröllopspresenten till imorrn, men har fortfarande ett tal kvar att skriva. Tur att vigseln inte börjar förrän 15.45... Kläderna är planerade och allt är rent och framplockat. Jag lyckades även klämma in ett par timmar i tingsrätten efter lunch, det var ett akut ärende som jag tyckte att jag kunde hinna med och det gjorde jag ju  :-)

DHL har varit här med ett STORT paket från Skip Nutrition med en massa grejer som jag ska få prova under några veckor för att se om jag får bättre kvalité i min träning och kanske får magen att fungera bättre. Ska bli spännande att se hur grejerna kommer att funka. Men jag ska inte sätta igång förrän den här karusellen är över, så det får bli nästa fredag.

Jag har också auktionerat ut mina rabarber. Jag hade hur mycket som helst och nu när trädgården ska städas så ville jag även skörda de gigantiska palntorna. Så jag auktionerade ut dem på Facebook, det var först till kvarn. Min kusin (hon som gifter sej) ville ha lite till en paj och tyckte hon kunde få det i bröllopspresent, så lite la jag undan till henne. Resten var det huggsexa om, jag hade kunnat ge bort hur mycket som helst. Många ville ha! Allt utom det jag lagt undan hämtades nästan direkt och till kusinen gjorde jag en bukett av rabarberblommorna. En brudbukett helt gratis  :-)

Jag är nästan i fas med mej själv, ligger kanske lite efter med städning och motion. Men imorrn har jag halva dagen på mej att ta hand om mej och sen ska vi börja städa på söndag. Då har Martin och Junior husarrest, Senior jobbar. Sen har vi ytterligare två dagar på oss att förbereda studenten, vi har tagit ledigt hela nästa vecka för att hinna allt.

Imorrn är det bröllop, dagen vi väntat länge på! Det ska bli så otroligt härligt att se lilla kusinen få sin fina man. Och det ska bli spännande att se hennes reaktion när jag håller talet, det är nog inte alls som hon tänkt sej... Mest bus blir det, men lite berörd kommer hon nog att bli och kanske jag också... imorrn vet vi.

Ha en fin fredag, nu ska vi fira födelsedag!


1 kommentar:

  1. OWAW!!! bröllop :)) så underbart!!♥ vilken glädje dag♥

    Rabarber har jag åxå, 2 plantor som är mega gigantiska!!, skulle tippa på att en planta ger minst ca 40 kg! frågar alla jag känner om dom vill ha, men här på landet har alla redan rabarber eller känner någon som har, så den står & faller alla år, förutom det jag tar hand om...

    Kram & ha en underbar dag!♥ /Lena

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: