onsdag 1 maj 2013

Härliga minnen!

Tanzania 2010
Som ni vet så älskar jag att fota! Jag tar bilder på det mesta som rör sej, antingen med min Canon systemkamera eller med min Iphone. Bilderna blir förstås bäst med systemkameran, men ganska ok även med telefonen.

Mina bilder ligger sedan inte bara i kameran eller i datorn och skräpar. Nej då! Jag använder dem flitigt i blogginlägg, på Facebook, gör fotoböcker, presenter eller förstoringar. Några gånger har jag även gjort canvastavlor, såna som ser ut som de nästan är målade. På BGA Fotocenter gör du enkelt din egna canvastavla i dina egna mått med dina egna bilder. Antingen besöker man en butik och kan då få tavlan med sej hem nästan på direkten eller också beställer man hemifrån och får den hemskickad. Smidigt värre!

Jag tycker att tavlor eller andra fotopresenter är så himla kul att ge bort. Det är personligt och något som glädjer mottagaren. Ganska billigt är det också faktiskt. En bild säger ju som bekant mer än tusen ord och det tycker jag stämmer så otroligt bra. När jag ser på mina bilder från tex Gambia kan jag känna både värmen och dofterna och på så sätt återuppleva hur det var på platsen.

Mina bilder är något av det mest värdefulla jag har och mina fotoböcker tittar jag ofta i. Vårt hem pryds av förstoringar av djuren vi såg i Tanzania. Bilder är minnen som är till för att användas - så gör det!!!


2 kommentarer:

 1. Jag är också en sådan där fotoman, eller fotokvinna. Men jag har inte tagit ut på papper särskilt mycket. Funderar på att göra Thailandsresan på papper, har inte kommit till skott än.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör en bok! Åsså gör du en till väninnan också och ger henne vid nåt bra tillfälle :-)

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: