onsdag 1 maj 2013

En himla bra 1 maj!

Ibland är det ganska bra att inte få anstränga sej och bara ta det lugnt på läkares order. Medan Martin gick en lång promenad med Baileys satt jag och solade. Jag tog plats i solstolen med en tidning och en kopp te och sen satt jag länge i bara bikinöverdel och shorts.

Jag har ju ett mission! Jag hittade en klänning som jag vill ha på kusinens bröllop och den är axelbandslös... så jag måste ha en jämn solbränna över axlarna och ryggen. Och med Gambiabrännans rester behöver det jobbas på att jämna till det lite. Så det har jag gjort idag och det går riktigt bra  :-)

Nu behöver jag bara ha några dagar till med rejäl sol och värme så är både fram- och baksida fixad. Och jag har ju en månad på mej, exakt idag faktiskt. Den planen kommer jag definitivt att klara, den andra med att ta 2-3 kg faller nog däremot. Men men, man kan ju inte lyckas med allt...

Dagens lunch gjorde inte saken bättre... vi var bjudna till Martins föräldrar på lunch. Martins bror och hans familj från Polen är här och hälsar. Maten var det absolut inget fel på, bra mat med kyckling, ris och sallad. Det var på efterrätten det föll; kladdkaka!!! Jaja, nya tag imorrn och i fyra veckor framöver ska jag försöka ha lite bättre självdisciplin. Det börjar ju bra med Bloggdagen på lördag  :-)

Det har iaf varit en härlig dag, efter en härlig natt. Guds gåva till kvinnor med snarkande män är en extra säng i ett annat rum, det hade jag inatt. Junior sov borta, så jag ockuperade hans säng och sov såååå gott! God sömn, sol och kladdkaka - en himla bra 1 maj!


4 kommentarer:

 1. Jag ler, när jag läser om hur du jämnar till din solbränna, verkligen ett projekt! Härligt läsa om förnöjsamhet ♥

  SvaraRadera

 2. Jag brukar ta lite brun utan sol på ränderna och sätta mig i solen, då blir jag av med dem illa kvickt.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. svar: Det kanske "bara" är ett år, men jag har för mig att det stod två...
  Blir kul att hämta det paketet :D

  kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: