tisdag 12 februari 2013

Skilda sovrum...

Jag förstår verkligen par som har skilda sovrum. Har man olika sovvanor och stör varandra så måste det ju vara jätteskönt att ha sitt eget rum där det är precis som jag vill ha det. Å när man vill ha lite närhet så smyger man in till den andre som på en liten date  :-)

Jag har haft en helvetesnatt inatt. Somnade vid 12 och fick gå upp igen vid 3 pga att hunden ville ut. Det var vårt fel, eftersom han fick mat sent. Sen kunde jag inte somna om förrän vid 7. Näsan rann om jag låg fel och jag hade ont i magen. Å däremellan drog älsklingen tunga timmerstockar... Martin gick upp vid 6.30 så då somnade jag gott och sov tills Senior kom och väckte mej 9.30. Baskade unge!

Det är verkligen tur att jag inte jobbar vanlig kontorstid, det hade aldrig funkat! Nu kan jag iaf ta det lugnt fram till lunch, äta och sen dra till jobbet utan att vara helt döende av trötthet. Jag är rejält förkyld men har iaf inte haft ont i halsen och det är jag väldigt tacksam för.

Imorrn ska jag bädda rent Seniors säng. Han åker till Öland några dagar, så då ska jag låna hans rum. Då får jag flera nätter med ostörd sömn och borde bli frisk snabbare. Helgen är helt obokad, så jag ska bara satsa på att kurera mej ordentligt. OCH sköta maten, för på måndag ska det vara ett minus! Jag har faktiskt varit superduktig och fyllt i min checklista och ska göra det i fortsättningen nu, tills jag når mitt mål. Jag SKA klara det!

Om man äter sushi till lunch blir man frisk snabbare, eller hur? Så får det bli  :-)


6 kommentarer:

 1. Jag har fått lite känning i höger sida halsen, jag har kvickt tagit en Echinacea, får se om det hjälper, till 99 % gör det det.
  Sushi är säkerligen hälsosamt! Och en STARK vilja! Det har du, du fina! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr räcker inte stark vilja den här gången. Jag blev superförkyld under gårdagen :-(

   Radera
 2. kanske skulle kunna vara bra men samtidigt skulle jag sakna närheten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men då kan man ju krypa in till sin älskade :-)

   Radera
 3. Mitt ex snarkade också som en skördetröska, nu har minsta katten börjat också fast på dammsugarnivån
  //Piippis från Expressentiden.

  SvaraRadera
 4. Piippis??? Nu är jag supernyfiken :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: