torsdag 24 januari 2013

- 21,4!

Det borde vara förbjudet med sån här kyla! Visst är det jättefint med alla gnistrande buskar och träd, men det är ruskigt kallt. Stackar Baileys kan knappt gå och ut och kissa. Han får sk köldkramp och kan inte röra sej. Så det är snabbt ut, göra det mest akuta och sen in och lägga sej under filten igen. Helst tillsammans med matte  :-)

Men jag har inte tid att ligga under nån filt, jag har en pysselofix-förmiddag. Klockan 8.25 skulle läkaren ringa mej, så jag var faktiskt uppe och klädd redan då. Men hon ringde inte förrän kl 9... jaja, nu är allt iaf klart för operation, bara att vänta på en tid.

Jag har gjort en massa smågrejer till jobbet, sånt där som jag alltid glömmer... fixat skyltar och plastat in dem, tömt växelkassan, fixat med papper och lite såna där måsten. Martin är i skolan och skriver tenta, så samtidigt som jag fixar grejer här håller jag tummarna stenhårt för honom. Han brukar inte vara särskilt nervös inför en tenta, men den här gången var han inte alls så lugn som han brukar vara. Så jag hoppas verkligen att allt går bra.

Det händer väldigt mycket just nu. Till att börja med så fyller nästan hela släkten år. Först var det Martin, sen var det brorsan förra helgen, på söndag fyller mamma 70 och på måndag är det Juniors tur. Junior fyller 18 och ska köra upp samma dag, så förra helgen var morfar och han iväg och köpte bil. Samtidigt blev det något fel på Seniors bil... Morfar, Senior och Junior har nåt speciellt ihop. Så pass speciellt att de nu ska intervjuas och vara med i ett reportage i Expressen  :-)

Vi kör alltså slalom mellan alla födelsedagar som avslutas med min egen nästa vecka. Samtidigt som vi har massor att göra på jobbet och en del andra kul grejer som är inplanerade. Inte så smart av mej att planera in en massa grejer, men om två veckor så lättar allt. Då är det nästan tomt i almanackan. Men denna lördag och nästa söndag står det med stora bokstäver VILA, så det ska jag göra!

I söndags var vi på gala! Då var vi inbjudna av Mgroup att se Disneys nya film Röjar Ralf. En söt liten moralkaka om hur även bråkiga människor har ett hjärta. Typ... Vi tog med vårt lånebarn/barnfilmsalibi och drog in till stan. Efter filmen gick vi och åt sushibuffé och hade mysigt. Vårt lånebarn M fick en fin ggodiebag och var väldigt nöjd även den här gången och vill följa med fler gånger  :-)

Å snart är det dax för fler skojiga inbjudningar. Tack bloggen för det! Då ska jag på frukost på Tehuset Java som har jubileum. Kul kul! De e mycket nu, men jag känner mej inte alls lika stressad som här om dagen. Nu ser jag ljuset!

7 kommentarer:

  1. Ville lämna ett avtryck att jag varit här,och återkommer..
    Har med en liten "galen" hund..:)
    Kram Susanne

    har två bloggar:www.susannedamgren.se
    www.mylovleydog.blogg.se

    SvaraRadera
  2. lycka till :D jag och karln firar 8 år om några månader :)

    Vill du göra ett bloglovoinbyte? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt!
      Jag har inte bloglovin... ska fundera på saken :-)

      Radera
  3. Åh va kul !! Den filmen skulle jag oxå vilja se :)

    SvaraRadera
  4. Röjar Ralf..var den bra. Nyfiken på den.

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: