tisdag 20 september 2011

Står sej i konkurrensen

Ska Adaktusson efterträda Hägglund som partiledare för Kd? Varför inte? Kd har ju haft både Siewert Öholm, Alice Timander och en massa andra sk "kändisar" som medlemmar. Adaktusson står sej väl i konkurrensen tycker jag. Han är både kunnig och klok och man begriper vad han säger.

Eftersom jag inte är medlem i partiet kan jag ju tycka och tänka vad jag vill. Hägglund är en väldigt trevlig människa, som gjort en massa bra. Men nu tror jag att det är dax för Kd att göra en förändring om man inte ska trilla under strecket vid nästa val. Inom partiet vet jag inte om det finns någon lämplig kandidat... det skulle väl vara David Lega i såna fall, som faktiskt är medlem. David är också kunnig, pratar så alla förstår och han har erfarenhet av några av de (i mina ögon) viktigaste frågorna; handikapp och idrott.

Adaktusson? Tja... varför inte? Ska bli spännande att se hur detta slutar  :-)

.

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Dra ner på socker och snabba kolhydrater så går du ner med ett varaktigt resultat - GI med andra ord.
  Lycka till !
  M

  SvaraRadera
 2. Sockret är redan borta, förutom en och annan lördag. Jag äter enligt tallriksmodellen och det funkar bra, bara man är konsekvent. Men ibland kommer livet emellan å då spelar det ingen roll hur mycket man än försöker.

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: