söndag 14 augusti 2011

Sista semesterdagen

Imorrn är det dax igen att jobba efter tre lediga veckor. En av de bra grejerna med vårt jobb är att vi inte behöver gå upp tidigt på morgonen. Vi behöver inte åka hemifrån förrän vid 15-tiden, så jag har sovmorgon jämt  :-)

Det ska bli kul att träffa alla medlemmar igen och se hur det gått för dem. Jag hoppas att vi kan fortsätta vara duktiga och äta bra och ta våra promenader. Vi har varit hemma två dagar nu och inte alls rört lika mycket på oss, det finns så mycket annat att göra lixom. Men en rejäl promenad om dagen blir det iaf, det måste det bli! Morgondagens vägning är spännande...

Igår satt jag vid datorn nästan hela dagen och la in auktioner på Tradera. Alla ungarnas kläder är klara, nu håller jag på med mina. Det blir runt 60 auktioner totalt. De får ligga ute på två veckor, sen vet vi hur väl vi lyckades... bara att hålla tummarna för en bra totalsumma.

Igår kväll var vi bjudna på middag hos Martins föräldrar. Vi fick en god köttgryta och varken för- eller efterrätt. Hur bra som helst! Så vi kunde faktiskt hålla våra PP trots att vi var bortbjudna  :-)

Idag ska vi förbereda morgondagens jobb, ta en långpromenad och börja fundera på nästa helgs kalas. Senior fyller 18!!! Ikväll avslutar vi semestern med att äta krabba, gott och få PP. Då SKA vågen vara snäll imorrn, hoppas jag nått mitt första delmål. Håll tummarna!

Sommaren är på väg över i höst, det gillar jag inte! Men det är inte mycket att göra åt den saken, man får helt enkelt gilla läget. Ha en fin söndag allihopa!

.

2 kommentarer:

 1. Jag tycker att denna sommar har bara flugit iväg, snabbt har det gått. Men ännu kanske det är några varma dagar kvar, vem vet.
  Jag skulle vilja gå ner fem kilo, men det verkar vara stört omöjligt, kanske för att jag inte orkar gympa, eller?
  Ha det bra. Kram.

  SvaraRadera
 2. Tänk om man kunde ha sommar 8 månader om året å de andra årstiderna kunde dela på de resterande 4... istället som nu.
  Det är nästan alltid maten det beror på, så det är den du får dra ner på eller omfördela. Motionen är bara en bonus som gör att viktminskningen går snabbare. Testa att äta ägg till frukost, då står man sej länge.

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: