lördag 13 augusti 2011

Fotomodell nr 1

Igår röjde vi bland killarnas kläder. Vi handlade ju en del i Ullared och om kläderna ska få plats så behövdes en utrensning. Den här gången plockade vi ut grejer som inte används eller som finns för mycket av, oavsett utseende. Med andra ord blev det ganska mycket fräscha grejer som åkte, sånt som inte riktigt funkat på kroppen lixom.

Det blev en stooooor hög, säkert dryga metern hög. Junior och jag bara tittade på varandra och skrattade. Mycket är köpt begagnat och får nu gå vidare till den marknaden igen. Så var det bara att börja fota kläderna, de ska ju läggas ut på Tradera förstås. Junior var fotomodell  :-)

Efter en stund började han flippa ur, totalt... då gick Martin ut med Baileys. Å när han kom tillbaka var vi färdiga. Alla kläder fotade och jag har börjat lägga ut dem på Tradera. Junior kan påbörja en portfolio med modellbilder.... eller... kanske inte... kul hade vi iaf!

Så idag ska jag få ut resten av auktionerna så är det bara att invänta buden. Hoppas det blir lite pengar att stoppa i de hål som just nu finns. Borde blir en del iaf...

Vad tycker ni? Passar Junior i Topmodell?


.

2 kommentarer:

  1. Kul och snitsiga bilder! Man kan inte säga att ni "ligger på latsidan", precis! ;)

    SvaraRadera
  2. Har man bara skoj så går det bra att göra det mesta och vara lite effektiv :-)

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: