måndag 15 augusti 2011

Första delmålet är nått!

Yes! Idag var vågen på min sida  :-)
Jag hade gått ner 0,3 kg och därmed nått mitt första delmål. Så nu har jag bokat in en massage åt mej! Den 26:e ska jag få en timmes massage och bara njuta. Det passar perfekt, då är nämligen 18-årskalas, skolstarter och en del annat avklarat. Då ska min kompis Melissa få mjuka upp min stela kropp i en heeeel timme.

Känns bra att öppna våra klasser idag med en viktminskning för både mej och Martin. Det ser lite bättre ut lixom... Det ska bli riktigt kul att träffa våra medlemmar idag, både gamla och nya. Några av de gamla är fortfarande på semester, men de dyker väl upp nästa vecka istället. Vi får mail där vissa nästan ber om ursäkt för att de inte kan komma. Vi har världens härligaste medlemmar och jag har saknat dem.

Nu är jag alltså 4,3 kg mindre än när vi satte igång i slutet av mars. Jag har 2,9 kg kvar till nästa delmål, då blir jag normalviktig med ett BMI på 25. Det går inte så fort för mej, men det får ta den tid det tar. Nu har jag iaf lyckats bli en klädstorlek mindre och det känns riktigt bra.

Bara att fortsätta. Delmål två är snart i sikte  :-)

.

3 kommentarer:

 1. Grattis!
  Och jag är sur idag, för vågpendeln visar uppåt och uppåt och jag vet varför, jag måste ju göra sällskap att äta alla efterrätter som Pusselbit bara älskar!
  Suck.... för jag är ju ingen godisråtta egentligen.
  Ha det gott och gläd dig!

  SvaraRadera
 2. Så duktigt, grattis till dig.
  Tack för rådet om ägg till frukost, men jag får ont av dom, har sten i gallan som inte gillar ägg. Men du har rätt, det är nog maten det gäller. Jag har så svårt att låta bli mackor. Skärpning till mig.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Det är lixom bara att fortsätta kämpa. Vi gör det tillsammans :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: