söndag 31 juli 2011

Hela gänget samlat

Igår kom alltså äntligen ungarna hit, tillsammans med mina föräldrar. Baileys blev helt galen när de kom och spenderade sedan kvällen med att gå mellan allihopa och bli klappad. Men han sov hos mej hela natten, precis som han brukar. Trodde nog att Juniors säng skulle locka mer, men så var det inte.

När vi är här alla sex kan det bli lite stökigt och grinigt, men den här gången har det gått bra. Idag har vi jobbat ute hela dagen och fått fint i trädgården. Vi har bytt plats på växter och gjort ordning två rabatter. Alla har haft något att göra och killarna har suttit en del med körkortsteorin. Å Baileys har haft koll på alla och nöjt legat i solen och sovit.

Om en stund ska vi åka ner till havet och titta på solnedgången. Vi ska passa på att plocka lite sten också medan Baileys badar. Stenen ska vi ha i rabatten, det blir jättefint och håller markduken på plats. Nu har jag fixat det både hemma och här så att det ska bli så lite pyssel som möjligt i trädgården men ändå se snyggt och prydligt ut. Ogräsrensandet är ett minne blott  :-)

Martin och jag sköter oss och är superduktiga både när det gäller maten och motionen. Vi är numera uppe i ca 17 000 steg om dagen, vilket blir ca 2,5-3 timmars promenad (uppdelat på två tillfällen) enligt Baileys stegräknare. Knät håller så här långt och vi sover gott om nätterna. Imorrn är det vägning... den blir spännande! Jag har en känsla av att Martin har rasat i vikt den här veckan. Jag ligger nog ganska still, men gick ju ner massor förra veckan istället. Imorrn vet vi  :-)

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: