fredag 29 juli 2011

En dag på soffan

Idag regnar det... alltså det REGNAR! Det öööööser ner!
Så det får nog bli en dag i soffan, läsa och kolla på tv.

Igår var vi ute och jobbade i trädgården. Vi ska göra om en rabatt och behöver därför rensa en igenvuxen rabatt för att flytta en del av växterna till. Så vi stod och slet rötter hela eftermiddagen. Vi blev inte färdiga, men lyckades få en schysst träningsvärk bägge två  :-)

Det blir till att fortsätta imorrn, då ska vädret bli bättre igen. Sen ska tydligen solen komma ordentligt nästa vecka. Härligt när barnen kommer!

I övrigt funkar det mesta bra. Vi äter som vi ska och tar våra promenader. 2 timmar om dagen försöker vi röra på oss, Baileys stegräknare håller koll på oss  :-)

Måndagens vägning blir riktigt spännande. Jag har en känsla av att Martin rasat i vikt, det var på tiden! Snart sover vi snarkfritt igen - jippi!

Hoppas ni alla där ute på mår riktigt bra och tar hand om de lediga stunderna. Vila är bästa medicinen läser man ju överallt just nu. Å promenader. Vi ser till att få bägge och vi mår superbra.

Ta hand om er!

.

2 kommentarer:

  1. KAN det regna på Öland? Fniss... jo, jag vet. Man tror att solen ALLTID lyser där på den fina ön.
    För info kan jag meddela att solen finns i Lidköping. Just nu.
    Ha det bra och kram.

    SvaraRadera
  2. Jo, det kan ju det. Förra året regnade hela vår semester bort. Vill gärna ha bättre väder i år. Så dela med dej av solen är du snäll :-)

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: