fredag 29 juli 2011

Extrafilm blev Smartphoto

Jag har länge använt Extrafilms olika tjänster, nu har de bytt namn och skaffat sej testpiloter. Å jag har blivit utvald som en av dem. Jättekul! Det innebär att man får testa olika produkter och se om de håller måttet och sen sprida "budskapet"  :-)

Jag gör ofta fotoböcker och ger bort, det är en helt suverän present. Jag har också gjort pussel, muggar, musmattor och en massa annat. Den första grej vi fick prova var att göra en canvastavla. Det var därför jag frågade vilken bild jag skulle använda, häromdagen. Jag valde nr 4, som fick flest röster och som jag tror gör sej bäst på duk. Man kunde välja färg att ha runt bilden, liggande, stående och en massa annat. Men jag valde en helt ren bild. Det var jätteenkelt att göra den och det brukar deras grejer vara. Alldeles nyss skickade jag iväg beställningen, det ska bli väldigt spännande att se resultatet. Men jag får vänta tills jag kommer hem, surt!

Vem som helst kan bli testpilot för Smartphoto fd Extrafilm. Det är bara att skicka iväg ett mail, skicka med en länk till din blogg och skriv hur många besökare ni har per dag eller vecka.

Som sagt, det ska bli spännande att se resultatet och sedan ännu mer spännande att se vad vi får prova nästa gång. Då kanske du också får testa?!

.

2 kommentarer:

  1. De f.d. fotofirmorna måste hänga med sin tid. Förr var det filmer och framkallning, nu är det mesta digitalfoto och Internet. Men jag tror nog att blanka förstoringar, bildtryck på diverse material och proffsiga jul/tackkort kommer att ha sin marknad ännu en tid framöver. Tack för tipset iaf...

    SvaraRadera
  2. Vi förstorar och framkallar bilder vi tagit. När vi gjorde om hallen gjorde vi 50x70 förstoringar av bilder från Tanzania. Riktigt häftigt blev det :-)

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: