fredag 8 juli 2016

Testade hår- och bröllopsmakeupen!

I onsdags var jag hos Jenna för att testa make och håruppsättning till bröllopet. Jag har gett henne fria händer helt och hållet, jag tror det blir bäst då.

Jag satt bortvänd från alla speglar och fick inte titta förrän det var helt klart. Jag fick extra ögonfransar, puder, ögonskuggor och en massa annat. När jag sminkar mej hemma tar jag puder, ögonskugga, mascara och läppstift - klart på 5 minuter! Igår tog det över en timme att få ordning på mej, men jösses va snygg jag blev  :-)

Vi hann inte riktigt med håret, men Jenna satte upp det ungefär som hon tänkt det. Det var dock bara ett test och ska tuperas, lockas lite och få mer pärlor. Det blev jättefint och kommer att bli ännu finare på bröllopet. Med mina nya smycken blir det perfekt!

Jag såg helt annorlunda ut! Så pass annorlunda att folk faktiskt inte såg att det var jag... när jag ändå var på språng och hade tid så åkte jag till Viktväktarna i Huddinge för att hälsa lite på gamla medlemmar och väga mej. Vår efterträdare där gick bara förbi mej, sen tvärstannade hon! Likadant var det i kassan, det tog en stund innan hon kopplade. Jättekul!

Det är alltså så här jag kommer att se ut på bröllopet. Vad tycks? Martin var mer än nöjd, han kunde knappt sluta titta på mej under kvällen :-)


9 kommentarer:

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: