lördag 9 juli 2016

Löften?

Nu är det verkligen på slutspurten i bröllopsplaneringen. Allt är nog fixat, förutom klänningen som ska läggas upp och bröllopslöften som ska skrivas. Men snart är det också avbokat från listan!

Igår var Pethra här och hjälpte mej. Pethra är egentligen konditor och ska göra vår bröllopstårta, men hon är också duktig på att sy och ska korta min klänning. Hon är inte bara duktig på en massa saker, hon är dessutom supermysig!!!

Igår kom hon hem till mej för att kolla vilken längd klänningen ska ha. Vi blev lite osäkra och googlade. Hur lång ska en brudklänning vara??? Vi kom fram till att spetsen på tårna ska synas och efter tre olika tester var bägge nöjda. Ska bli spännande att se hur det blir utan nålar.

När Martin kom hem började vi kolla på våra löften som vi ska ge varandra under vigseln. Vi har fått mängder med förslag av vigselförrättaren och strök under det vi gillade. Sen satte vi ihop favoritmeningarna till ett nytt förslag. Det fick vi korta flera gånger innan vi var hyfsat nöjda. Nu ska vi suga lite på det och se om de behöver ändras något mer.

Men jag tror faktiskt att det var sista detaljen! Nu är nog alla pusselbitar på plats. Med två veckor till godo! Skönt!

Å nä, jag är fortfarande inte nervös - bara förväntansfull! 

2 kommentarer:

  1. Sitter just och filar på mitt löfte. Ser inte riktigt hela ditt men det ser fint och personligt ut. Kan du skriva ner så man kan se hela texten?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har precis skrivit ett inlägg om hur vi tänkte och vilket löftet blev. Kolla gärna! Å lycka till!

      Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: