tisdag 17 maj 2016

Så rätt!!!

Jag håller absolut inte med om att allt har en mening. Men i detta fall var det kanske lite mening med vårt sökande och trassel när det gällde vigselförrättare. Vi har nämligen hittat den perfekta!

Det mesta har som ni vet trasslat när det gäller vårt bröllop. Först var det namnet som skulle ta drygt 9 månader att få klart. Å när vi börjar lyssna med våra vänner om vigselförrättare så visar det sej att alla är bortresta på semester när vi vill gifta oss. Vi kollar utanför vår närmaste krets, ingen kan. Så hör vi med vänners vänner och bekanta och får rekommendationen om en Monica...

Jaja... vi har inget att förlora! Nu är det enda viktiga att få tag i någon som kan vårt datum. Spelar ingen roll vem!!! Jag mailar. Och hon svarade ja!!! Monica kunde viga oss mellan 13-14 den dag vi ville. Efter det hade hon nästa vigsel. Men först ville hon träffa oss.

Idag kl 18 stod vi utanför kommunhuset i Tyresö och väntade på henne. Det dyker upp en liten, vithårig dam som verkar jättemysig. När vi pratat en stund visar det sej att vi har fler gemensamma bekanta mer än den som rekommenderat henne och att vi har en väldans massa gemensamma erfarenheter. Det kommer bli så otroligt bra!!! Hon är perfekt!!!

Nu ska vi svara på en massa frågor; hur vi träffades, vad vi gillar att göra osv. Detta ska vi göra gemensamt. Sen ska vi även svara på frågan "vad är det bästa med XXX?" och det svaret ska vi maila separat. Svaren får vi höra på vigseln. DET ska bli väldigt spännande! Jag visste direkt vad mitt svar var, men jag undrar vad Martin säger om mej...

Vi har fått en mängd förslag till vigsellöften som vi nu ska läsa igenom och antingen sno direkt av, eller göra om så de passar oss. Löftet kan vi läsa upp själva eller låta Monica läsa upp. Tror jag väljer Monica, hur Martin gör återstår att se.

Jag vill rikta ett stort tack till alla som engagerat sej och hjälpt oss. Alla som mailat, ringt och gett förslag på instagram och erbjudit sej att hjälpa oss. Det betyder så otroligt mycket för oss att ni alla är så omtänksamma och verkligen vill vårt bästa! Extra stort tack till den vigselförrättare som ringde häromdagen och erbjöd oss sina tjänster. Då hade vi precis fått ja från Monica.

Nu är alltså den viktigaste pusselbiten på plats! Nu spelar det ingen roll var det blir, vi har iaf någon att säga ja till. Men de ser faktiskt ut att lösa sej med platsen och lunchen också. Kanske kanske blir det precis som vi vill. Håll tummarna, imorrn borde vi få svaret om det.

Äntligen kan vi pusta ut! Vi har en vigselförrättare och hon är helt perfekt!


2 kommentarer:

  1. Glad för er skull att allt verkar falla på plats till slut efter allt strul. Hoppas ni får en underbar dag.


    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag hoppas allt blir som vi vill, nu när det värsta problemet är löst.

      Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: