söndag 7 juni 2015

Det vi egentligen åkte för...

Allt har fokuserat kring den där älgen och helgen har gått åt till att fundera på liv, död och allt trassel som blev av olyckan. Så anledningen till att vi överhuvudtaget åkte iväg har helt glömts bort. Vi åkte ju iväg för att besöka Varbergs Kurort, uppleva, testa och sedan skriva om det.

Ungefär ett dygn försvann i allt praktiskt som vi helt enklet var tvugna att fixa med. Men igår eftermiddag kunde vi äntligen göra det vi kom hit för. Vi såg lite av området, kikade in i några fler rum, jag fick en behandling och efter middagen spenderade vi resten av kvällen i hotellets relaxavdelning.

Området är helt fantastiskt! Och det finns massor med behandling att göra, en stor saltvattenspool, bubbelpool, flera olika sorters bastu, massor med olika duschar, gym och en massa annat. Vi försökte prova så mycket som möjligt under kvällen, men utan att stressa runt och det är ganska svårt när man känner att ett dygnt försvunnit och man måste "jobba ikapp".

Kvällen var välbehövlig och jag kommer berätta mer om de olika avdelningarna och grejerna lite mer utförligt senare. Nu ska vi packa ihop oss, checka ut och åka hemåt i vår hyrbil. I bästa fall kommer vi hem utan fler missöden...


2 kommentarer:

 1. Christina Frisberg
  Ni skulle ändå till rätt ställe kan man säga!! att få lite skön avkoppling efter det trauma ni varit med om med Älgolyckan, då blir det som balsam för själen med sköna bad och massager osv.
  Kramar :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast vi skulle ju dit och jobba, så särskilt mycket avkoppling blev det inte. 3 timmar på lördagkvällen blev det, å de timmrna gjorde susen!

   Radera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: