tisdag 28 april 2015

Resultatet av två galna veckor...

Beautyweek igår med Jonas Hallberg
De senaste 2-3 veckorna har varit helt hystriska med en eller flera pressvisningar nästan varje dag. Det har inneburit dålig koll på maten, men väldigt mycket motion. Jag var beredd på ett plus, frågan var bara hur stort. Förra veckan blev det 0,2 kg upp, denna då?

I söndags var vi på vårfest för ett smyckesföretag, där var det en massa goda snittar och gott att dricka. Jag har sagt nej till alkohol nästan överallt pga vikten, det är galet så snabbt man går upp i vikt av lite champagne  :-)

Det har funkat bra ända till i fredags, då det var just en champagnerelease. Man kan inte träffa Babsan och definitivt inte vara med vid Babsans bubbelsläpp utan att smaka! Det går ju bara inte! Det var dessutom två olika bubbel och bägge måste man ju smaka och bägge var dessutom goda... åsså i söndags blev det en drink och de där snittarna. Dåligt med sömn har det ocks varit och därför gav vågen mej 6 hekto mer än förra veckan. Jaha - tack för den lixom!

Men jag var ju beredd och tog det inte så hårt. Jag tar sällan plusen särskilt hårt längre, annat var det förr. Jag har nämligen insett att livet måste levas också och att det inte går spikrakt framåt hur mycket man än vill. Bättre då att ta det lite som det kommer och inte deppa ihop totalt när det går åt fel håll, det gör ju inte saken bättre lixom. Lugnare tider kommer och de har kommit NU!

Från och med idag och en vecka framåt jobbar jag bara hemma (vad jag vet just nu). Inga event eller stress. Bara min egen planering, min mat och det jag själv bestämmer (om det inte händer nåt). Jag ska iofs på Kolmården på fredag, men det är ju bara en dag och kan planeras in. Annars är det lungt!!! Så idag har jag haft en kommaikappdag, då jag svarat på mail, tvättat,  jobbat ikapp lite och tagit det väldigt lungt. Jag somnade till och med i solen en stund tillsammans med pälsbollen, ända tills han fick för sej att jaga en humla och klev på mej.

De här galna veckorna har alltså resulterat i 8 hekto upp, hälften borde jag ha tagit bort till på måndag igen. Fram till 20 maj är det lugnt, så jag hinner nog ta bort resten också tills dess. Sen tar vi ett par kilo till i sommar för att hamna där jag vill hamna viktmässigt. Vikten är viktig för mej och mitt välmående, men jag har ingen brådska - man måste ju leva också!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: