onsdag 21 augusti 2013

Ni bestämmer!

klicka på bilden så blir den större
Nu har jag lite problem och ni ska få hjälpa mej att lösa det.

På lördag ska jag på Mammabloggkryssning tillsammans med 50-60 andra "tjejer". Ungefär samma grej som jag var på i våras, men då var det på Kolmårdens Vildmarkshotell. Som vanligt är det klädproblem... jag har massor med klänningar, men det är mest typ galaklänningar som skulle kunna bäras på vilken nobelfest som helst. Men när jag började kolla på klänningar som passar till en kryssning så hittade jag bara en, alla andra var lixom lite för stora... Å den där enda klänningen är svart, hur kul är det då när det faktiskt fortfarande är lite sommar kvar?

Så jag satt mej i fredagskväll och kollade klänningar på Tradera och i söndagskväll hade jag vunnit sju stycken. Tre var helt nya med lapparna kvar, två var bara provade och de andra två stod det inte så mycket om. De kostade allt från 12-81 kr, med porto blev det ett snittpris på 78 kr per klänning. Helt ok tycker jag!

Nu har jag provat några av dem och valt ut tre som jag gillar bäst. Så här ovan ser ni en bild av de tre klänningarna plus den svarta som jag redan hade hemma. Nu är det upp till er att rösta fram vilken jag ska ha på lördagkväll. Det är även omröstning på Instagram och Facebook, så vi får väl se hur det blir när alla röster slås ihop.

Så kom igen nu! Vilken klänning tycker ni att jag ska ha? RÖSTA!!!


13 kommentarer:

 1. den blå helt klart!!

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte förstora bilden så jag ser ordentligt, men jag har satt på mig glasögonen och jag tycker den vita.... Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Den blå! Tveklöst! Framhäver din figur väldigt fint också! Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Tycker som 2 andra att den blåa är helt klart den snyggaste :)

  SvaraRadera
 5. Enkelt val; den vita :)

  SvaraRadera
 6. Utan tvekan den vita!

  Kram
  Stoffe

  SvaraRadera
 7. Camilla Olofsson21 augusti 2013 19:24

  Nummer ett! : )

  SvaraRadera
 8. Nr 3, den blåa klänningen skulle jag ha valt, den är snygg och sitter fint på dig. Tror också att den passar bäst på en kryssning.
  Lycka till, må bästa klänning vinna.
  Kram!

  SvaraRadera
 9. 2an el 3an svart passar bäst på vinterhalvåret, och 1an tycker jag är lite för njaaa, men ta båda med så du kan byta om , det känns alltid lite roligt, den vita till middagen , sedan går du och raffar till dig lite och tar den blå, det blir super!! :) du är jättefin i dem!!
  och ha så askalasroligt!!! :) Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att ni engagerat er så! Jag har fått massor med hjälp både från Instagram, Facebook och här och som det ser ut nu så leder den blå klänningen med EN röst. 26 mot 25... så jag får väl ta med båda och se hur det blir :-)
   Tack för hjälpen!

   Radera
 10. Gillar 3:an, fast jag skulle kapa ärmarna eftresom det blir lite för mycket skuret annars... :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: