tisdag 21 maj 2013

Sönerna flyttar snart...

Nu har en spännande tid börjat i familjens liv. Sönerna kollar på lägenheter, ger bud och håller tummarna. Andra hönsmammor hade nog vridit sina händer och tyckt att det hela var lite sorgligt. Den här mamma har redan planerat ny möblering och användning för deras rum...

Igår var Senior och tittade på en (i mina ögon) perfekt lägenhet. En 2:a med både diskmaskin och tvättmaskin, med lagom hög hyra och lagom avstånd från oss och billig parkering. Nu ska det läggas bud och sen ska det hållas tummar och hoppas på det bästa. I absolut bästa fall kanske han flyttar hemifrån redan 1 september  :-)

Junior kollar också, han har lagt bud på ett radhus... jorå, det gäller att sikta högt. Ett ställe som ska renoveras, med lagom stort garage är väl hans tanke. Ja tack säger vi, han har två motorcyklar och en bil... Han behöver definitivt ett garage!

Samtidigt står bägge killarna i Botkyrka Byggens bostadskö och på de två år som Senior stått där har han nu som bäst varit på 17:e plats för en hyreslägenhet. Men han har både jobb, pengar och ett sparande som gör att han faktiskt skulle kunna köpa en lägenhet. Så vi får väl se vilket det blir... bara det blir!

Igår när han åkte iväg på visningen stack jag ut och sprang och när jag kom hem mätte vi löpbandet och såg hur det skulle få plats i sonens rum. Löpbandet och Martins skrivbord kommer att få plats och ge större utrymme åt oss i vardagsrummet och i vårt sovrum.

Idag har vi lunchdate med kontaktpojken. Han kommer hit snart och sen åker vi till sushistället tillsammans. Efter lite lunch och prat åker han hem till sitt och vi till jobbet. Sen jag började springa har jag massor med mer energi och den där tuppluren efter lunch är inte längre nödvändig varje dag. Idag är nog en bra och pigg dag känns det som, vi får väl se efter lunch...

 Motionen är prio A just nu! Efter att ha suttit inne hela dagen igår var det superskönt att ge sej ut och springa. 3,8 km blev det på en knapp halvtimme. Och idag är jag inte ens stel. Nu ska jag äta en väldigt sen frukost och sen storhandla. Det händer en massa kul fortfarande: På lördag och måndag ska jag på olika event som har med motion att göra och sen Vårruset på måndagkväll, ska bli så skoj!

Ha en fin dag allihopa och ha lite kolla här på bloggen... det kommer att dyka upp tävlingar och grejer snart. Take care!


3 kommentarer:

 1. Åh vad spännande för killarna att få något eget. jag minns när jag skulle få min första lägenhet - jag var så förväntansfull.

  Min mamma grät, och jag log.
  Vilken skillnad :D

  Kram
  Stoffe

  SvaraRadera
 2. Mina två stora står i samma kö i BB och det får samma plats som dina i den där kön, hamnar alltid omkring 20:e plats. Nu har H köpt en lgh i Tullinge och Emil en på gärdet i Tumba C(men den är ej byggd ännu. Inflyttning 2014). Han köpte en 2:a för samma pris som lgh säljs för i Segersjö med samma hyra men då är detta en nybyggd 2:a utan budgivning, kolla in Husman Hagberg om det skulle vara något av intresse om budgivningarna inte går vägen som de har nu. Kram Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: