onsdag 9 maj 2012

65 blev det!

Martin håller lektion
Det var lite pirrigt när vi drog iväg till Haninge igår. Vi hade ju ingen aning om vad vi hade att vänta oss... jag var glad om det skulle bli bättre än i Tullinge, som vi la ner för den här chansen. Så jag hoppades på mer än 20 pers, och var tacksam för allt över det. Det kom 65! Och av dem var 36 helt nya!

Kön ringlade genom ABF´s korridorer, men ingen gnällde eller suckade. Alla visste ju att det var första gången och ingen av oss blev särskilt stressad av köläget. Det är ju så det brukar se ut i början av terminerna, så enda skillnaden var att det nu är maj istället för Jan/Aug.

Första klassen fick vi in på tid, den andra blev lite försenad. Men alla fick hjälp och allt gick bra. Nästa vecka kommer vår regionchef och hjälper oss och då ska även vår elev vara färdiglärd. Så blir det lika långa köer då, så ska det nog gå bra då också.

Men det känns riktigt skönt att vara igång! Även om det blir en sen kväll i veckan och resvägen dit är ganska lång. Men men, det är smällar man får ta ibland. Medlemmarna var iaf härliga och det var förvånansvärt många män. Många av dem som skrev in sej var dessutom ganska stora, så jag hoppas verkligen att vi kan hjälpa dem. Vi gör vårt bästa, det gör vi alltid!

När vi kom hem var vi supertrötta, men väldigt nöjda. Lokalen är bra och personalen på stället är bra, de stod nästan på led när vi öppnade och kollade att allt gick bra för oss. Så jag tror att det här kommer bli jättebra. Så nu är vi alltså tillbaka i Haninge för att hjälp dem bli lättare, friskare och mer hälsosamma.

Ska bli riktigt roligt!


2 kommentarer:

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: