måndag 19 februari 2018

Förändringens vindar...

Om någon månad fyller bloggen 12 år, 10 av dem har jag haft den här på Blogger. Nu är det dax att flytta... till egen domän! 

Efter mycket om och men och långt funderande så bestämde jag mej för att äntligen komma till skott och fixa en egen .se-adress. 

Så from NU, hittar du bloggen på fdensammamamman.se, klicka HÄR så kommer du dit direkt.

Jag har gjort allt för att du ska känna igen dej och jag hoppas att du följer med i flytten :-)


4 kommentarer:

 1. Hej alla, jag heter Felicia haruna Sadat och jag är här ute för att vittna om BABA NOSA UGO: s goda verk från templet i Karnataka eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, jag kändes som slutar allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

  WhatsApp: +37258031247

  Viber: +2347066853060

  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera
 2. Jag fick diagnosen artros vid 69 år 2018 med flera misslyckade försök att komma i form igen, jag gav upp hoppet på grund av smärtorna och svullnaden i höften och lederna. I juni 2019 stötte jag på Dr.Azens namn i ett kommentarsfält där en dam vittnade om att Dr.Azen botade sin man från artros med växtbaserade kosttillskott. Jag kontaktade läkaren, han ställde några frågor till mig som jag svarade på och han försäkrade mig att hans örter kommer att bota mig permanent. Jag beställde hans protokoll och hans logistik var riktigt snabb och okomplicerad. Jag fick medicinen och applicerade den enligt läkarens anvisningar. På mindre än en månad började jag se förbättring och inom fyra månader var jag helt fri från artrit. Fram till nu har jag aldrig upplevt smärta någonstans runt min led eller höft. Du kan kontakta Dr.Azen via dr.azensacredtemple@gmail.com.com eller så kan du skriva till honom direkt på whatsapp med +2348133500051. Ett oväntat besök förändrade hela mitt liv för alltid tack vare Dr Azen Sacred Temple

  SvaraRadera
 3. Leta 2018 so mi pri 69 letih postavili diagnozo osteoartritis z več neuspelimi poskusi, da bi bil spet fit, opustil sem upanje zaradi bolečin in otekanja kolka in sklepov. Junija 2019 sem naletel na Dr.Azenovo ime v razdelku s komentarji, kjer je neka gospa pričala, da je Dr.Azen njenega moža pozdravil osteoartritisa z zeliščnimi dodatki. Kontaktirala sem zdravnika, postavil mi je nekaj vprašanj, na katera sem odgovorila in zagotovil mi je, da me bodo njegova zelišča trajno pozdravila. Naročil sem njegov protokol in njegova logistika je bila res hitra in enostavna. Dobila sem zdravilo in ga uporabila po navodilih zdravnika. V manj kot enem mesecu sem začel opažati izboljšave in v štirih mesecih sem bil popolnoma brez artritisa. Do sedaj še nikoli nisem čutil bolečine nikjer okoli sklepa ali kolka. Dr.Azena lahko kontaktirate preko dr.azensacredtemple@gmail.com.com ali pa mu pišete neposredno na WhatsApp s +2348133500051. En nepričakovan obisk je za vedno spremenil moje celotno življenje z dovoljenjem svetega templja dr. Azen

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: