torsdag 22 december 2016

Gelegodisar med hallon och lakrits

Jag har gjort gelegodis förut, det är sååå enkelt och gott! Nu ville jag testa att göra med lakritssmak och visst gick det också! Nu har jag hittat mitt jul- och nyårsgodis!

2 dl starkt blandad saft i valfri smak (jag använder Funlight)
1/2 - 1 dl lakritssyrup (jag använde Lakritsfabrikens)
2.5 msk gelatinpulver

Blanda alla ingredienser och koka upp till första bubblan visar sig.
Häll över i formar och ställ svalt.

Lakritssyrup är inga noll SP, så den här satsen kostar 13 SP om du tar 1 dl lakritssyrup (om du använder Funlight). Å det är det värt!!!


1 kommentar:

 1. OBS! Dela vidare budskapet till alla medmänniskor (Kampanj)!

  Det har varit ganska mycket tjat om att vi ska ha en vit jul. En vit jul som inte menas snö utan alkoholfri jul. Å det tycker jag självklart är bra. Men det är inte heller något som jag upplever som ett problem i min familj. Vi nöjer oss lika väl med julmust som något annat. Även om jag gärna dricker lite vin eller en snaps till sillen. Shit jag tycker jag framstår som en alkoholist hur jag än formulerar mig. Men alla som känner mig vet att så inte är fallet.

  Något som jag upplever som ett större problem är mobiltelefonen. Den däremot tycker jag är en grej som INTE hör hemma på julafton!!!! Julafton ska firas med närvaro!!! Därför kommer jag att checka ut från cybervärlden kl 15.00 när Kalle Anka börjar och låta min mobil sova fram tills att julafton är över!!!

  Jag ska fira julen med mina nära och kära!!!

  Vem är med mig på detta???

  http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: