Vi tänkte äta gratinerad hummer till förrätt, oxfilé med kroketter och bearnaise till varmrätt och njallastrutar till efterrätt. Tror jag... det kan ändras i sista stund :-)
Här är iaf några förslag till nyårsmat att välja mellan, några rätter är länkade till Nadjaskitchen (som är en av Du i Fokus receptmakare)
Förrätter:
Gratinerad Hummer fr 5 SP
Stora räkor frästa i vitlök (det står 2 portioner, men blir lagom för fyra som förrätt) 1 SP
Krämig tomatsoppa 3 SP för hela satsen
Råraka med kaviar fr 4 SP
Varmrätter:
Halstrad lax med kokosmjölk 12 SP plus ris
Pepparbiff med hasselbackspotatis 9 SP
Marinerade medaljonger med ugnsstekt potatis
Helstekt fläskfilé 3 SP
Bogstek med franska kryddor och vitlök 1 SP
Efterrätter:
Gino fr 6 SP
Krämig bananglass 0 SP
Njallastrutar fr 3 SP
Persika under marängtäcke fr 3 SP
Vaniljpannacotta 6 SP
Godisbordet:
Grönkålschips 4 SP för hela plåten
Gelegodis 0 SP
Lakritsfudge
Rotfruktschips 4 SP för hela plåten
Bottega Gold Brut
Veuve Clicquot Vintage 2008
Palmer och Co
Henkeltrocken alkholfri
Hoppas ni hittar något som faller er i smaken :-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: