torsdag 8 december 2016

Bra för ryggen

Detta är ett sponsrat inlägg men det betyder inte att jag inte står för det jag säger (skriver...). Ni vet ju att jag har problem med ryggen. Att min fibromyalgi och ständiga värk ställer till livet för mej ganska mycket ibland. Det är väldigt viktigt vad jag sover på, eftersom stor del av livet tillbringas i sängen.

TMs tryckavlastande madrasser och kuddar har två olika material, viskoelastiskt temperaturkänsligt cellmaterial och Outlast®teknologi. Båda materialen utvecklades ursprungligen för NASA för behov av optimal tryckavlastning vid rymduppskjutningar och för temperaturreglering i rymddräkterna.

Madrassens cellstruktur formar sig efter kroppens konturer och ger fullständig tryckavlastning så kroppen kan vila i ett naturligt och avslappnat läge. Detta tillsammans med förbättrad komfort och liggställning ger ökad sömnkvalité. Materialet hjälper kroppen att uppnå och upprätthålla den optimala individuella kroppstemperaturen, inte för varmt eller för kallt, precis lagom.

TM har även sängar och täcken. Fördelen med TM är att de erbjuder 30 dagars test av både sängar och madrasser. Man kan alltså ta hem och prova och funkar det inte, så kan man lämna tillbaka eller kanske testa en annan variant. Det tycker jag låter toppenbra!

Kanske ett julklappstips till den med dålig rygg?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: