torsdag 21 juli 2016

Gör en tavla!!!

Ni som följt mej ett tag vet att jag älskar att fotografera. Ni vet också att jag gärna använder mina bilder till lite allt möjligt. 

I trappen upp till övervåningen sitter flera förstoringar med motiv från Safarin i Tanzania, bla en härlig fototavla med en fin zebra som betar på savannen. Vi har nyckelringar med Baileys som liten, bilder på familjen på mitt gamla mobilskal och en canvas på killarna när de slutade nian. Plus mängder med fotoböcker från alla semestrar.

Bilder ska inte stanna i en kamera, i datorn, mobilen eller på en hårddisk - de ska användas!!! Tillsammans med Canvasonline.se vill jag slå ett slag för fototavlor och allt annat man kan göra med sina bilder. Här får man en tydlig överblick över allt man kan göra och vad det kostar. 


Perfekt för oss nu när lördagen närmar sej och vi kommer ha mängder med bilder från bröllopet! Självklart ska de upp på väggen, både hemma hos oss och hos våra föräldrar. Bästa sättet att bevara minnen från speciella tillfällen är verkligen genom att möblera hemmet med sina foton och fototavlor. Dessutom är det ju en så bra present!

Hur gör ni? Stannar bilderna i kameran eller gör ni något kul med dem?1 kommentar:

  1. Här stannar inget i någon kamera. Jag gör alltid någonting med mina bilder. Sen har jag förmånen att ha släktingar som är yrkesfotografer.
    Det är ju SÅ personligt! ♥

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: