tisdag 8 december 2015

Vinn en bok till jul!

I söndags var jag på galan av nya Tsatsiki-filmen; Tsatsiki, farsan och olivkriget som har premiär på fredag. En film som jag är helt övertygad om kommer att bli årets familjefilm på bio. Den var så himla fin på alla sätt och hade jag mindre barn skulle absolut ta med dem och se den!

Tsatsiki åker till sin pappa i Grekland över sommarlovet, och möter en deppad pappa som tvingas sälja allt familjen äger - även den gamla olivlunden. Han träffar en tjej och tillsammans försöker de komma på en lösning så att pappan ska slippa sälja allt. Det är otroligt fint filmat med härliga bilder från ljuvligt soliga stränder och ett vackert Grekland. Man längtar otroligt mycket efter sommaren medan man sitter där och myser i biomörkret.

I våra goodiebags fick vi varsin bok med "Tsatsiki och Morsan" och eftersom Martin och jag fick varsin, så lottar jag ut en här på bloggen och en på Instagram. Är man med på bägge har man alltså dubbel chans att få en julklappsbok. Å den här gången kan jag lova att den kommer direkt! Jag har den ju hemma och skickar den själv  :-)

Tävlingsreglerna är som vanligt enkla:
* Gilla bloggen på Facebook HÄR.
* Berätta om ditt bästa julfilmsminne i en kommentar här under.
* Delar gärna tävlingen på Facebook.

Tävlingen avslutas fredagen den 18/12 kl 23.59, så ska boken nog hinna fram innan julafton.

3 kommentarer:

  1. Gillar sidan sedan länge.
    Delar tävlingen på Facebook.
    Mitt bästa julfilmsminne är egentligen ett nyårsfilmminne och hoppas att det duger, för det var på nyårsdagen vi åt bakfyllepizza och såg på film, min sambo och jag på vår första Date. Vi såg min favoritfilm Örnnästet. Tänk att det nu gått 10 år sedan den dagen. Vissa saker kommer man ihåg alla detaljer kring.

    SvaraRadera
  2. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna den här boken i julklapp till min dotter Alva. Vi läser faktiskt just nu en annan Tsatsiki bok nämligen Tsatsiki och Hammaren som för övrigt är riktigt bra, och ger både mig som vuxen och dottern en hel massa skratt. Vore med andra ord toppen att ha ytterligare en att fortsätta med, då vi inte har många kapitel kvar av den bok vi nu läser.

    Mitt bästa julfilmsminne måste nog vara när jag för första gången såg filmen Grinchen - Julen är stulen. Minns att jag var riktigt rädd och gömde mig under täcket, och att mamma skrattade lite åt mig på skoj, och att pappa busade och sa att nu kommer Grinchen och tar dig och kittlade mig. Det var himla kul och jag minns att det var mycket skratt, och än i dag är den filmen lite extra speciell för mig.

    Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) sedan länge.

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. Jag har tipsat här

    https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/15/bok-1812/

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: