fredag 18 september 2015

Vicken grej!

Jag är återuppstånden från förkylningen! Jag däckade på bara några timmar förra lördagen och har varit rätt låg fram till igår. Det har varit alla ingredienser, från vallningar till hosta. Men nu har jag bara lite hosta kvar när jag ligger på rygg eller springer, så det var intensivt men snabb övergående kan man väl säga. Jag som är van att hosta i X antal veckor när jag är förkyld, kanske är bra med astma-medicin ibland  :-)

Jag har inte orkat göra särskilt mycket, så jag ligger efter rätt bra med jobb. För att orka göra det jag måste på kvällstid har dagarna mest gått åt till att gå ett kort varv med hunden och småsova på soffan på dagarna. Men igår orkade jag återigen gå på två pressträffar och imorse en pressfrukost innan jag och hunden tog en längre promenad. Så nu räknar jag mej som återställd.

Å då får jag världens roligaste mail! Jag har vunnit en make-over! Jag ska klippas, sminkas och stylas och får välja kläder för 3000 kronor!!! Men fatta vilken grej! För att vinna skulle man med bara 30 ord motivera varför man ville göra detta och det var ju inte så svårt. Viktnedgång och bröstreduktion... ett nytt liv, men gammal stil. Jag behöver hjälp! Å jag vann! Jag är så otroligt glad!!!

Redan på tisdag är det dax. Då ska jag infinna mej på Kungens Kurvas nya shoppingcenter, bli fotad och fixad och fotad igen. Å det passar så bra, för på kvällen ska vi till Maximteatern och se BOX med Henrik Fexeus och Morgan Alling. Jag kommer vara snyggast i hela publiken  :-)

Jag har önskat att få göra en make-over sedan jag gick ner i vikt första gången för 15 år sedan. Det är knepigt när man ändrar kroppsform och särskilt när man som jag är ganska kort och inga kläder passar. Så nu ska det bli enormt spännande att se vad jag får för frisyr, vilken makeup det blir och vilka kläder de tycker att jag ska ha. Kan de trolla bort handtagen på ryggen tro? Får jag ha något rosa? Hur sjutton kommer jag att se ut???

På tisdag vet vi och följer ni med mej på instagram får ni också veta det då. Annars blir det på onsdag  :-)

6 kommentarer:

 1. Åhhh, grattis! Vad kul!
  Somliga har matjord i fickorna och gödsel i skorna ;)
  Detta skulle jag också vilja ha fått...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Jag tävlar en himla massa, då är chansen att vinna stor :-)

   Radera
 2. Åh, va roligt! Det kommer att bli en toppendag! :)
  /Jennie

  SvaraRadera
 3. Grattis till dig.
  Det där skulle kännas bra att få göra, vilken otrolig fin present och vinst.
  Trevlig stund och du kommer att bli ännu tjusigare.
  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: