måndag 16 mars 2015

Alla minus är bra, utom...

...när de är på bankkontot... eller hur? Idag är det måndag och vägning och precis som förra veckan var det ett helt hekto ner... jag håller iaf en stadig nergång  :-)

Det är faktiskt första gången sedan mitten av januari som jag lyckas med minus två veckor i sträck. Bara en sån sak!!! Nu ska jag baske mej göra minus en tredje vecka också. Hur i hela friden det ska gå till med tanke på hur veckan ser ut. Det skulle vara gött att komma ner på 60 igen, men ett halv kilo är nästan omöjligt i min värld just nu. Jag får nöja mej med mina hekton, det blir iaf 52 stycken om man räkna det på ett år. Det är en hel storlek!

Jag har iaf varit och tränat veckans första pass. Jag har ont i ryggen idag, så jag försökte att mjuka upp ryggen så mycket som möjligt och jobba mycket med de muskelgrupper som stärker hela korsetten. Jag hade en lite fundering på att ta mej ut opch springa, men misstänker att ryggen kommer att kännas sämre då. Vi får se hur det blir... Ni som är med mej på Instagram får veta allt om allt först!

Så nu blir det ett snabbt klädbyte, en sväng med hunden och lunch. Innan en massa måsten tar vid efter lunch (ärenden i centrum, mail som ska skrivas, brev som ska skickas mm). Sen blire jobb för hela slanten resten av eftermiddagen och kvällen.

Hur går det för er? Ni som kämpar med vikten alltså  :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: