måndag 15 december 2014

Nu kan ni kolla!


Igår smög vi igång magasinet lite smått. Så nu kan ni gå in på duifokus.nu och kolla.

Vår tanke är att samla tips och idéer om "måbragrejer" på ett och samma ställe. Sånt som man kan göra, uppleva, äta och drick. Mode- och inredningstips. Spännande lästips och resmål. Allt som har med livet att göra för både kvinnor och män.

Så får vi se om vi får några läsare. Men jag rekommenderar er verkligen att kolla in magasinet och särskilt ta del av alla läckra recept som vår vän Nadja bjuder på.

Många frågar om det är ett vecko- eller månadsmagasin. Det är varken eller. Vi uppdaterar så fort vi har nått nytt att komma med. Det kan bli flera gånger samma dag eller med flera dagar emellan.

Å vi tar gärna emot tips och vill ni bidra med egna texter så får ni gärna maila till oss (info@duifokus.se) så pratar vi om saken.

Nu ligger en spännande tid framför oss när vi har koll på besöksstatistik och siffror. Så får vi se hur det går. Lite läskigt är det :-)6 kommentarer:

 1. Om man vill följa er sida i sin RSS läsare, vad är det för RSS adress? Försökte lägga till den igår men funkade inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns ingen RSS-feed för tillfället. Den finns på min att göra lista.

   Radera
 2. Grattis till magasinet, kul att läsa.... Tror detta blir lyckad.... :-)

  SvaraRadera
 3. Vad spännande med ett eget magasin, det ska jag kolla in. Grattis!

  Önskar dig en helt suverän kväll!

  You Rock!!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: