söndag 14 december 2014

Krävs en inbjudan ibland...

I snart ett och ett halvt år har jag och Fredrick Federley och hans familj försökt att ses. Mina föräldrar bor grannar med dem och vi har försökt ses när vi är där och badar i poolen på somrarna. Men icke! Är man två karriärsmän med familj och schemat fullt så är det lite knepigt, minst sagt.

Idag var vi bjudna till Netflix visning av King Julien och vem träffar vi där om inte Fredrick och Johnny! Så himla kul! Så tack vare Wonderland event och Netflix lyckades vi äntligen att ses. Det krävs tydligen en inbjudan och knuff från rätt håll ibland. Tack för det alla inblandade  :-)

Martin och jag åkte in till stan en stund innan visningen. Vi hade missat att det stod mat på inbjudan... så vi åt en himla god lunch på Jensens Böfhus och väntade in Gunilla och Mary som vi hade bjudit med. Så kom vi till Scandic Klara där visningen skulle vara och där var det uppdukat med djungelfrukost och godis. Men vi är inte sämre än att vi kan smaka lite till... så jag tog några plättar som var supergoda!

Sen gick vi ner i konferensen, satte oss tillrätta och fick se två avsnitt av All Hail King Julien. Det är han som är kungen i Madagaskar-filmerna. En lite halvgalen lemur kanske man kan säga, inte så smart men hjärtlig. De första fem avsnitten har premiär på Netflix den 19 december. Alla talar förstås svenska.

Det var en väldigt avslappnad tillställning. Man hade lagt en stor tjock matta på golvet, ställt in sittpuffar, fåtöljer och soffor. Det låg både stora och små på golvet och vräkte sej huller om buller i sofforna och på sittpuffarna. Åsså var det popcorn precis överallt... det är svårt att hålla i såna burkar med små händer ju! Å som vanligt var alla där... vi såg Alexandra Pascalido, Hristos från Biggest Loser, Pamela Alsterlind, en massa hallåor och en mängd bloggare.

Nu ska vi testa Netflix i tre månader och kolla in resten av avsnitten också. Man behöver inte sluta se på tecknat bara för att man är vuxen. Faktiskt  :-)


1 kommentar:

  1. kul. har haft netflix i två år nnu o har fortfarande mycket kvara tt titta på

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: