lördag 6 december 2014

Dom gillade det!!!

Martin har fått jobb!!! I tisdagseftermiddag fick han besked och i torsdags skrev han på anställningsavtalet. Äntligen!!!

Han börjar jobba 7/1, då har vi varit helt lediga tillsammans och levt på sparade pengar i 7 månader. Man kan väl säga att vi behövde påfyllning i plånboken... From januari är vi på fast mark igen när det gäller ekonomin. Skönt!

För att fira detta och samtidigt testa vårt magasin på lite försökspersoner, så bjöd vi hem våra föräldrar och närmast sörjande på lite glögg och mat igår. Vi skålade för Martin med bubbel, drack lite glögg och åt tacopaj så vi höll på att spricka. Sen... när alla var mätta och belåtna... då visade vi vår "bebis".

Å vet ni? Alla tyckte det var bra! Vår idé verkar faktiskt hålla. Vi fick några förslag på ändringar, men i stort sett tyckte alla att det såg bra ut och vi krävde verkligen deras ärlighet. Så nu blev det ännu läskigare, det betyder ju att vi kan släppa magasinet live med bara några ändringar!

Idag ska jag ändra headern så den blir mer lättläst och skriva ett gäng nya texter för att få mer innehåll. Sen kanske vi smyger ut magasinet utan att vi säger något och låter den leva sitt eget liv några dagar... så håll koll! Ge oss gärna tips på sånt som händer runt om i landet eller sånt ni vill att vi ska ge tips om.Det kan vara nästan vad som helst, allt som får oss att må bra  :-)

Du i Fokus, lägg det på minnet, lägg sidan som favorit och följ med på FB-sidan och Instagram. Så missar du inget intressant! Snart kör vi!!!


2 kommentarer:

  1. Grattis till jobbet! Skönt att veta hur ekonomin ser ut för om något tär på ett förhållande så är det just ekonomisk osäkerhet!

    SvaraRadera
  2. Grattis Mannen ! som ni kämpat - bra gjort !!!
    Ha en fin andra advent ( önskar hon som inte kom sig iväg med ett tåg, som inte kan se musikalen i em, men som med glädje och tårarna rinnande lämnade över biljetterna till sin älskade 08-vän som får sin dröm uppfylld - att kunna gå på musikal )

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: