tisdag 18 november 2014

Vinn teaterbiljetter till Flashdance!

flashdanceJag har fått chansen att ha årets absolut bästa tävling!

Två av er kommer att vinna två biljetter till föreställningen på Chinateratern av Flashdance söndagen den 7/12 kl 15.00. Dagen går inte att ändra!

Reglerna är som vanligt enkla:
* gilla bloggen på FB HÄR!
* svara på frågan: Vem spelar den kvinnliga huvudrollen Alex i filmen från 80-talet?
* fundera på vem du vill ta med dej och varför.
* skriva svaret på frågan, vem du vill ta med, varför och din mailadress i en kommentar här nedan (tror att det bara funkar att kommentera om man sitter vid vanlig dator).

Eftersom det är ett så himla bra pris får du gärna anstränga dej lite extra och dela tävlingen på din egen facebook och/eller instagram. Då ligger du bra till hos mej och får bättre karma  :-)

Tävlingen avslutas fredagen den 28/11 kl 23.59.

Lycka till!


22 kommentarer:

 1. Jennifer Beals heter hon
  Skulle vilja överraska och ta med mig min väninna och få oss en riktigt tjejkväll, då jag aldrig vart på en musikal tidigare :)
  leckremo6@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Gillar på FB och delar, Tina Carlström.
  Dansaren heter Jennifer Beals.
  Jag skulle vilja bjuda med min syster. Vi älskade denna film som unga och har nog sett den 20 gånger, vi drömde att vi kunde dansa lika bra som Alex. Vilken nostalgitripp att få uppleva flashdance igen med min syster.
  Christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Gillar på fb och har delat både på instagram (@fian1980) och på fb.

  Dansaren heter Jennifer Beals

  OM jag hade turen att vinna så skulle jag bjuda med min älskade man. Vi hade ordnat barnvakt för några helger sedan och tänkte gå på någon musikal/teater men det fanns tyvärr inga biljetter kvar till någonting. Vi har haft det rätt tugnt en period med bilstrul (inga försäkringar täcker) och sjuka barn (älskar att vara med dem men inte att se dem sjuka). Vore väldigt härligt med lite flyt i tillvaron.

  sofia.ekstrom80@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Gillar och delar på fb, Linda Wahlström.
  Jennifer Beals spelade huvudrollen den här härliga filmen.

  Skulle jag vinna skulle jag ta med mig maken. Både han och jag går igenom en väldigt tuff period just nu, både privat och med jobb/skola. Jag kämpar mot två olika rektorer för att mina barn ska må bra, kroppen bråkar med mig. Barnen laddar inför julen med trots deluxe. Och eftersom jag och maken inte har varit helt ensamma tillsammans utan barn och samtidigt kunnat göra något kul sen i mars vore det här den perfekta födelsedagspresenten till honom... Egentid med frun. För att få göra nåt riktigt positivt för ovanlighetens skull. Vi är alldeles för dåliga på att hitta den tiden...

  w.linda @ telia.com

  SvaraRadera
 5. Svar: Jennifer Beals

  Jag är gärna med och tävlar. Jag har delat på FB och gillar din sida där sen förut (Anna Karlsson).

  Jag hoppas vinna för att kunna ta med min käre sambo. Vi skulle behöva hitta på något bara vi två, det händer inte speciellt ofta. När man har små barn så handlar allt om det (och även om det stora barnet) så jag känner att vi behöver vara vuxna och få äta något i lugn och ro och sedan få njuta av en härlig musikal.

  Har även delat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/11/18/flashdance-2811/

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 6. Jennifer Beals spelar Alex.
  Igentligen skulle jag vilja gå själv och ta med min mamma, men då finns det en make där hemma till henne som jag vet än en gång får stanna hemma då hon och jag hittar på saker, så därför skulle jag vilja ge dem detta, om jag skulle ha turen att vinna!
  Varför?! Jo för min styvfar har sedan ca 2 månader tillbaka kört Itrims program och enbart levt på shakes/bars en lång tid och är sjukt duktig, är så himla stolt över honom. Samt attt han fyller år den 4e december så detta vore ju en jättebra present åt honom då!

  Delar på fejjan men hoppas han inte går in här och kikar på min plan :)

  Gillar sidan på fb också!

  kramar

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Jag gillar bloggen på FB sedan tidigare och har delat tävlingen (lundinjennie). Skådisen heter Jennifer Beals och jag älskade henne i L Word. :)

  Till Chinateatern skulle jag ta med min allra käraste syster. Vi bor nära, men med vardagen långt emellan oss. Ibland behöver systerkontot laddas och varför inte till tonerna av "Maniac"... :)

  hälsningar
  /Jennie

  borninagrasscottage@hotmail.se

  SvaraRadera
 8. Jennifer Beals heter den duktiga dansaren.
  Jag skulle vilja bjuda min arbetslösa kompis på en kul eftermiddag.

  Helena Lindenhäll
  helena@lindenhall.se

  SvaraRadera
 9. Men ÅH vilken tävling för en musikalnörd som jag! Helt fantastisk!
  Dansaren heter Jennifer Beals och Hanna Lindblad som gör rollen i musikalen är ju helt fantastisk som dansare!
  Skulle ta med min fina dotter Hanna. Hon tog studenten i våras och i väntan på att hon bestämt vad hon vill bli när hon blir stor (ska plugga så fort hon bestämt sig) så jobbar hon som en liten tok. Hon behöver en liten paus och något kul att göra med sin lilla mams som träffar sin dotter alldeles för sällan eftersom hon jobbar så mycket och ofta kvällar.
  Gillar på FB
  Hoppas på tur!
  piapling67@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Dansaren heter Jennifer Beals
  Jag skulle vilja ta med mig min underbara mamma som betyder oerhört mycket för mig. Hon finns alltid där som stöd och någon att prata med när jag behöver. Tyvärr bor och arbetar hon i Värmland så jag vet inte om hon har möjlighet att komma till Stockholm.

  Om mamma inte kan så vill jag ta med min arbetskamrat Suzanne. Hon är en av de mest fantastiska människor jag mött. Vi är båda lärare och att se hennes fantastiska arbete med barn och ungdomar som behöver stöd i skolan är fantastiskt. hon finns alltid där för ungdomarna som på något sätt behöver stöd och en vuxen att prata med. Hon har hjälpt SÅ många ungdomar när dom behövt råd och hjälp i livet. Tyvärr saknar ju många ungdomar vuxna att prata med med då finns Suzanne alltid är för dom.

  Hon finns även där för oss pedagoger när vi behöver någon att prata och när vi behöver stöd och råd i arbetet med våra ungdomar. Då suzanne haft det lite jobbigt i sitt eget liv sista tiden skulle jag vilja bjuda med och ge en fantastisk kväll till en person som alltid ger till andra.

  // Agneta
  axelsson.agneta@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Åh! Nu blir jag alldeles ivrig! Detta vore verkligen den perfekta överraskningen att ge till min fru som fyller 25 år den 8 december!
  Hon fyller alltså dagen efter föreställningen och just den helgen har vi barnvakt för första gången över natten sedan dottern kom.
  Hennes familj har meddelat att de inte har möjlighet att komma dagen när hon fyller, så nu ligger det på mig att hitta på något kul att göra den helgen så hon får känna sig riktigt firad!

  Tänk om jag kunde få ta med henne till stockholm den helgen för att se Flashdance och göra något vi sällan/aldrig får möjlighet till.
  Jag har gillat din fb-sida (Daniel Wedlund), och håller tummarna att frun inte bli allt för nyfiken och ser detta inlägg.
  Jag har dessutom tipsat om bloggen och tävlingen på Instagram (heter mounte på instagram).

  Svaret på din fråga är: Jennifer Beals

  Nu hoppas jag på tur! Detta vore verkligen så perfekt att vinna just nu!

  MVH

  Daniel

  mounte@outlook.com

  SvaraRadera
 12. Hejsan !

  Svar på Frågan : Dansaren heter Jennifer Beals

  Vilken tävling. Upplevelser är fina minnen man lever länge på. Skulle vilja ta med min dotter på Flashdance. Hon ställer alltid upp för mig och finns till hands när jag behöver hjälp. Trots att jag vet att hon har fullt upp med jobb,familj och sitt så finns hon där. Skulle vilja överraska henne med detta. Vet att hon tycker om den här typen av musik 80 talets musik. Vore trevligt för henne att få fly vardagen ett tag och vi skulle få tid tillsammans vilket vore underbart

  Gillar din sida. Delar Tävlingen på FB ( Marie Krantz

  Min mail : krantzmarie@hotmail.com

  Ha en bra vecka ! / Vänligen Marie

  SvaraRadera
 13. Dansaren heter Jennifer Beals

  Jag skulle vilja ta med min mamma som betyder allt för mig. Jag studerande 18åring utan jobb och inte mycket pengar i plånboken. Min mamma betyder allt för mig och har alltid funnits där för mig vad som än hänt,och jag älskar henne med hela mitt hjärta. och varför jag vill ta med henne på det här är för att jag skulle vilja ge henne något extra för att överaska henne med något hon inte förväntar sig. lite extra tid med henne eftersom det sällan finns tid att bara vara hon och jag. Min familj har gått igenom många tragiska händelser i våra liv men för första gången på väldigt lång tid så ser allting ljus ut och det vill jag fira! Hon sätter alltid andras välmående framför sitt egna och ser alltid till att alla i hennes omgivning har ett leende på läpparna. <3

  min mailadress är saraplogfeldt@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Har dessutom gillat och delat på fejjan :)

  SvaraRadera
 15. Whaaaat !!! min kommentar försvann :/
  Hon heter iallfall Jennifer Beals och den jag vill ta med mig är min underbara vän från 08-land. Att få sätta mig på nattåget, susa genom Sveriges skogar för att besöka henne, överraska henne med musikal skulle göra hennes dag/vecka/månad/år då hon är sjukpensionär och aldrig kan unna sig något sånt här....Ser mig redan sittandes på tåget, leeende i den mörka natten lämnandes Norrlands karga vinterland.....för en helg i storstan. wooohooooo
  monika.westling@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Jennifer Beals, den där donnan som med sin fantastiska dans och engagemang allt "steals".
  Jag skulle bjuda med mig den jag håller kär, för en trevlig kväll i kärlekens svär. Eller kanske en av döttrarna fina, tänk att få med dem uppleva gamla minnena mina.
  I detta virrvarr till hjärna och själ, ja de finns många skäl, vore en kväll på stan någon underbart härligt och det skulle göra mig väl.
  Att få komma in i en tid för länge sedan, uppleva minnen och sånt som försvunnit redan. Njuta och må bra, det är ju vad livet ska va.
  Hoppas på att karman är med mig denna gång, men lovar att vårda den hela veckan lång ;)
  Min mail är claudia.virtanen@atriumljungberg.se, skicka ett mail och vinsten till just mig ge.

  Skämt o sido nu ska jag sluta snacka, vill dig bara för roliga tävlingar tacka <3

  SvaraRadera
 17. Jennifer Beals heter originalskådisen.
  Jag vill ta med mig Anna Froby, för att hon är min bästa vän, hon har haft det lite jobbigt den sista tiden av olika anledningar och jag vill pigga upp och överraska henne med att se flashdance :)
  Delat på Fb och taggade dig och gillar redan.
  timsmamma@gmail.com

  SvaraRadera
 18. Shit! What a feeling, alltså! Jag ÄLSKAR dansteater!
  Jag tar med mig Fru Frank. Varför? För hon älskar också dansteater!
  Dessutom ska Herr Frank ta med min man på finlandsbåt så vi blir kvar
  Tänk om jag kunde få överraska henne med biljetter. Jag skulle gråta av lycka!

  Hälsning Anna
  elisabethsdotter@hotmail.com

  Pssst! Svar Jennifer Beals
  Gillar på facebook och instagram

  SvaraRadera
 19. Nytt försök... Jag skulle så gärna ta med min otroligt ledsna dotter på denna så vi får lite kul. Massor med pengar försvann till vår hunds operation och avlivning nu precis före jul. Och jag vet att hon vill se den. Dansaren heter Jennifer Beals. Så bra film! Delar detta förstås. Kerstinif@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Hejsan!

  Svaret är Jennifer Beals.
  Gillar och delar på FB : https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9.

  Vinner jag tar jag med mig min älskade dotter. Hon har nyligen haft en lång hemsk resa med sin svåra cancer. Skulle vara så underbart att få gå med henne på den fina teatern. Vi skulle ha ett riktigt mor/dottermys. Så nu håller jag tummar och tår att just vi får gå!!!
  Kram Birgitta (abrahamsson.b@hotmail.com)

  SvaraRadera
 21. Hej!

  Jennifer Beals är svaret. Gillar och delar på FB med namn: https://www.facebook.com/Madelene35.

  Jag vill vinna så att jag kan få gå på teatern med min kära mamma. Hon vårdade mig i hemmet under den otroligt tuffa tid som jag nyligen var sängliggande i svår cancer. Hon var också med mig som stöd på sjukhuset när jag fick dom tuffa cellgiftsbehandlingarna. Hon stod vid min sida under hela cancerresan. Hon är den bästa mamman man kan ha och jag älskar henne så. Skulle bli en fin liten tidig julklapp till henne. Hoppas hoppas!!!
  Kram Madelene
  MaddeVla@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Tjena!

  Svar: Jennifer Beals. Har gillat och delat på Facebook med namn: Robert Schirman.

  Denna fina vinst vill jag vinna, till min underbara kvinna. Hon betyder allt för mig. Håller tummarna extra hårt nu!!!

  MVH Robert
  robban2014@hotmail.com

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: