fredag 21 november 2014

Kan man börja nu?

Funderar på att städa och ta fram alla julgrejer. Jag vet att det inte är första advent förrän nästa söndag, men va sjutton... visst kan man väl tjuvstarta lite?

Jag brukar gå "all in" när det gäller advent och jul. Jag har hundratals med tomtar och alla brukar tas fram. Julgran och hela köret kommer upp redan första advent, varför vänta? Det är mörkt, kallt och trist - advent är kort och det enda som lyser upp mörkret. Alltså packar jag upp rubbet och grottar ner mej totalt.

Men i år tänkte jag vara lite måttlig, fast det säger jag varje år... men i år kommer nog inte riktigt alla tomtar fram och jag funderar på att inte ta fram granen. Vi får väl se hur det blir.

Nästan alla julklappar är färdiga. Så när julgrejerna är uppe ska jag bara slå in julklapparna också. Sen är det bara att sitta där och tindra med ögonen med en glögg i handen och en saffransbulle i munnen. Julstress ägnar jag mej inte åt, däremot lite pengastress och "materialsamlandestress" till magasinet. I december är det release!

Så var säger ni? Kan jag börja pynta nu? När ska ni börja?


2 kommentarer:

  1. Du gör som du vill ;) jag tänker inte göra något förrän nästa helg. Fast det står en adventsstake uppe i orkidéfönstret, som inte tänds än, p.g.a. att den är nyinköpt. Kram.

    SvaraRadera
  2. Tänkte nog plocka fram vår mini-gran, ca 30cm, på söndag. Gjorde en halv sats pepparkaksdeg för 4v sen så det är slut sen länge. Funderar på att sätta en ny sats ikväll, glögg köpte vi årets första förra helg

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: