söndag 30 november 2014

Hämtar andan

Det har varit lite lugnare ett par dagar, så jag har passat på att hämta andan så gott jag kunnat. Sånt är jag faktiskt ganska bra på och har god hjälp av Martin. När det finns minsta lilla chans så försöker jag verkligen att ta igen mej och ladda batterierna. Det kan vara en stund framför datorn, mys framför tv´n eller ett varmt bad. Martin låter mej vara i min bubbla och ger mej energi genom att massera mina fötter, fixa min frukost, skickar ett sött sms trots att jag sitter brevid honom i soffan osv.

Det är väl det som kallas vardagsromantik tror jag och sånt är vi rätt bra på. Efter snart 7 år tillsammans är vi fortfarande lika larviga som vi var i början. Vi skickar ofta sms när vi är ifrån varandra, även om det bara gått några minuter, vi pussas så fort vi står i en rulltrappa (för då är vi lika långa om jag står ett par steg ovanför), jag får ofta fotmassage, mitt favoritte är alltid klart när jag vaknar, vi ger spontana kramar när vi passerar varandra och ligger ofta och pratar länge när vi gått och lagt oss. Allt sånt som många säger att de saknar, sånt har vi naturligt.

Å det är det som är min räddning just nu. Att kunna vila i känslan av att allt är stabilt iaf när det gäller en sak. Vi har varit igenom mycket i vår familj och även om Martin kom in sent i grabbarnas liv så är han en naturlig del av familjen. Han finns där för oss alla och är klippan vi behöver. Han ger oss alla genuin omtanke och kärlek. Det är en skön känsla av att veta att han finns för mej i alla lägen och skulle göra precis allt för oss.

Många skulle nog behöva bli lite bättre på det där med vardagsromatik. Så passa på att nypa din partner i rumpan när du passerar nästa gång och skicka ett sött sms nästa gång ni skiljs åt eller bara går på toa. Små små grejer, som gör mycket i en relation. Å gör det till barn och vänner också, kanske inte nypa dem i rumpan då... men alla blir glada av ett gulligt sms. Vad har du att förlora?


2 kommentarer:

  1. Åh, vad jag känner igen mig i Sigges och mitt liv, när du berättar om hur du och Martin har det!
    Vi hade verkligen vardagsromantik, jagade varandra i lägenheten, stal kyssar ja, du vet. Därför är saknaden så stor, för vi var båda så kära och galna.
    Det borde alla få lyckan av att känna!
    Så, pussas på ♥ härlig härligt ♥

    SvaraRadera
  2. Precis det lilla som gör helheten, det är ju i vardagen det ska finnas det lilla extra och där vi tar hand om varandra för att vi har hittat den där saknade pusselbiten. ♥

    Har det så och satt häromdan o grät ihop vid Sebastian i Bonde söker fru och hans Petra, vi kände ju likadant då för snart 12 år sen och känslan finns kvar så det var liksom det vi grät av lycka för att andra känner som vi kände då, förtrollat ögonblick ♥

    Kram till dig o din fina, mys på ihop och hämta kraft från varann ♥

    SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: