onsdag 26 november 2014

En rejäl käftsmäll!

Jag säger som Flinck; jag reser mej igen. Det gör jag alltid. Den här gången tar det bara lite längre tid. Jag klarar smällar, men det här var en rejäl käftsmäll och så blev jag lixom sparkad på när jag låg på backen också. Kroppen orkar och klarar ganska mycket, men ibland tar det stopp. Så var det nu.

Men jag gör så gott jag kan. Kravlar mej ur sängen på morgonen efter en usel nattsömn, går och tränar, försöker jobba lite osv... det är tur att jag inte har ett regelbundet arbete som gör att jag måste träffa folk och vara trevlig. Just nu räcker det med att träffa folk lite ytligt så där, någon gång i veckan...

Men jag kommer igen. Bland folk är jag nästan som vanligt och om några dagar är jag säkert som vanligt igen överallt. Men kommer det en smäll till så kommer jag att gå ner för räkning direkt. Å detta är det bara en enda person som kan stoppa. Eftersom hoppet lämnat mej så räknar jag nästan med att smällen kommer... så illa är det. Då kommer jag inte att resa mej på en väldigt lång tid.

Det är till och med så illa att jag drar mej för att börja julpynta. Jag som älskar julen och brukar ha julgrejer precis överallt! Jag vet nämligen inte i vilket skick jag kommer att vara i senare. Kommer jag orka plocka undan julen när den är över? Vill jag verkligen fira jul i år? Det är sorgligt att tänka så, för det här brukar vara min tid på året. När jag har jultomtar i hela huset, fullt med julklappar under granen och verkligen går "all in". När jag säger att jag inte vet om jag vill fira jul, då är det illa!

Men det kanske ändrar sej. Allt kanske är toppen nästa vecka. Vem vet...?


5 kommentarer:

 1. Du ser, du är stark.
  Du såg inte hur du skulle kunna resa dig igen- men ändå har du gjort det.
  Du kände att det var slut-ändå fortsätter du.
  Du trampade vatten- nu tar du rejäla simtag mot stranden.

  Lägg inte ditt hopp på någon annan, lägg det på dig själv.
  Kram Sanna.
  Du

  SvaraRadera
 2. Ett sådant ansvar kan du inte lägga på en person, särskilt inte på en person som också precis som du mår dåligt.
  Ta dig i kragen!

  SvaraRadera
 3. Varför är du så nere? Pga det som hänt/händer med en av sönerna? Kram

  SvaraRadera
 4. Jag vet att det är svårt att sluta tänka, eller att ens få fram någon positiv tanke när det är som värst, men försök för din skull främst, så ditt liv inte förstörs! Skjut undan det negativa och forma positiva små myrsteg, som till slut blir till sjumilasteg!

  Tankar till dig i massor finaste du ♥

  SvaraRadera
 5. jag vet inte din bakgrund, men sjäv blev jag utsatt för övergrett av en inom släkten när jag var 4-6 år, kom till slut därifrån, och sen blev jag misshandlad av min egen mamma, när jag var 16-17 år, hon slog mej många gånger, en gång tills läppen sprack, och det sprutade blod. Men jag lärde mej att springa fort, jag lyckades ibland springa infrån henne, och då kunde hon inte slå mej.

  Skickar styrkekramar till dig.

  SvaraRadera

Jag blir så glad av ett litet fotavtryck: